Stort sommerhus med pool og billard til 14 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 38B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60487
14 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sandtoftevej 38B i Blåvand finder I dette skønne aktivitetssommerhus med en lækker pool og billard. Her kan op til 14 feriegæster og 3 hunde nyde en dejlig ferie i hyggelige omgivelser. I sommerhuset er der desuden spabad og sauna, så I rigtig kan slappe af efter en oplevelsesrig feriedag.

Sommerhus med aktiviteter for hele familien

I sommerhuset er der aktiviteter for hele familien, hvad enten I er til sjov og leg eller afslapning og velvære. Udover den dejlige pool byder sommerhuset nemlig både på spabad, sauna og billard. Efter en sjov feriedyst i billard, kan I hoppe i poolen og nyde det boblende vand i spaen efterfulgt af en tur i den varme sauna.

14-personers sommerhus med brændeovn

Sommerhuset til 14 personer er lyst og indbydende indrettet. Køkkenet ligger i åben forbindelse til spiseplads og den hyggelige, lille tv-stue. Her kan I hygge jer med et spil kort eller en god film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og sætter prikken over i’et til feriestemningen. Sommerhuset har også en energibesparende varmepumpe, som I kan benytte til at holde temperaturen i rummet behagelig

I sommerhuset er der et badeværelse med gulvvarme samt et fint gæstetoilet. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Fint udeareal med afskærmet terrasse

Sommerhuset ligger på en dejlig plænegrund med sandkasse og gyngestativ til familiens yngste. Imens børnene leger, kan I slappe af på den afskærmede terrasse og nyde sommersolen. Til aften kan I tænde op i grillen og stege saftige bøffer til en hyggelig grillmiddag.

Ferie ved Danmarks vestligste punkt

Blåvand er Danmarks vestligste punkt og er derudover et særdeles populært ferieområde. Her kan I gå ture i det naturskønne område, der byder på vide klitlandskaber og lange sandstrande ved Vesterhavet.

I Blåvand er der et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. I kan bl.a. tage en tur til toppen af fyrtårnet, gå på opdagelse i bunkermuseet eller besøge den lille zoo. Derudover byder byen på forskellige butikker, restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60487

DE
D.
sagde , Deutschland

Top ausgestattetes Ferienhaus mit Platz für die große Familie.
Insbesondere die Küche hat wirklich alles was man braucht!



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:230 / 1.584
Renoveret / Byggeår:2010 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...