Poolhus i to plan 250 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Lille Strandvej 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60558
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Placeret godt for enden af en lille stikvej ligger poolhuset, Lille Strandvej 5. Feriehuset i to plan har plads til otte gæster, og der er mulighed for at medbringe to husdyr. Her er I lovet timevis af sjov i poolen og afslapning med spa og sauna.

Familievenligt og stemningsfyldt feriehus med pool, spa og sauna

På Lille Strandvej 5 ligger dette familievenlige sommerhus, som unge som gamle vil se frem at besøge. De 144 m2 boligareal er fordelt på to niveauer. I stueetagen er der et køkken, en spisestue, et badeværelse og et poolrum med en 16 m2 pool. Poolrummet inviterer til timevis af sjov i alt slags vejr. Her finder I aktiviteter til både børn og voksne. I poolen kan man dykke eller spille bold, mens saunaen på første salen og spaen byder på ren afslapning.

På øverste etage er der en tv-stue og en sauna. Her finder I ét af feriehusets værelser, mens de tre andre er i stueetagen. Af de fire soveværelser er de tre indrettet med en dobbeltseng og det fjerde med to enkeltsenge. I stuen kan I slænge jer i sofaen, hvor der er plads til familiehygge foran fjernsynet. En lænestol ved vinduet indbyder til at finde en god krimi, tænde op i brændeovnen og bare holde fri. Også i det kombinerede køkken samt spisestue er der plads til jer alle! Her kan I samles omkring et dejligt måltid eller holde spilleaften. Herfra kan I også bevæge jer ud i haven.

Have med plads til leg og afslapning i solen

Mod syd finder I terrassen og haven, hvor den grønne græsplæne er perfekt til leg og boldspil. Mens familiens mindste leger, kan forældrene holde øje fra terrassen og nyde solen. Her venter havemøblerne blot på jer! Et dejligt sted at lægge hverdagens stress bag sig. Om aftenen kan I tænde op i grillen og runde feriedagen af med et ægte sommermåltid.

Nyd ferien tæt på Vesterhavet med indkøb i gå-afstand

Med adresse på Lille Strandvej 5 i Blåvand har I de bedste forudsætninger for at nyde det bedste, den danske natur kan tilbyde. Det blå Vesterhav er kun 250 meter herfra og perfekt til en dukkert, og hvis I synes, vandet er for koldt, er der kilometervis af hvide sandstrande, som er perfekte til en lang gåtur med hunden.

Nærmeste indkøb finder I kun 500 meter fra sommerhuset. I vil både have mulighed for at handle i diverse specialbutikker og i supermarked. Blåvand byder også på gode muligheder for shopping samt hyggelige restauranter og caféer, hvis I vil slippe for madlavningen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:144 / 1.203
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...