NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Stråtækt sommerhus til 4 personer i Fanø Bad

4
icon
icon
icon
icon

Dalen 78, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71152
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Dalen 78 finder I et idyllisk beliggende, stråtækt sommerhus. Beliggende på en kuperet naturgrund og ned til en lille sø, kan I nyde naturen ved feriehuset. Med sine 121 kvadratmeter er det charmerende sommerhus en ideel ramme for afslapning og hygge for den lille familie eller 2 par.

Feriestemning og moderne faciliteter

Man mærker feriestemningen straks, man træder ind ad døren til Dalen 78. De lyse gulve og hvidmalede, træbeklædte vægge og lofter skaber et lyst og venligt miljø, som byder velkommen. Med ild i pejsen, kan I slappe af i sofaen eller trække jer tilbage med en god bog på kølige aftener. I kan naturligvis også slappe af til en god film.

Feriehuset er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, der gør jeres ophold hyggeligt og bekvemt. Køkkenet er fuldt udstyret med blandt andet induktionskomfur og opvaskemaskine, så I kan hygge jer med at tilberede lækre hjemmelavede måltider. Den omkostnings- og energibesparende luft-til-luft varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Der er både badeværelse og gæstetoilet med gulvvarme i feriehuset, hvilket gør logistikken nemmere når man er flere. I kan fordele sengepladserne i 3 indbydende soverum, 2 med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst.

Udendørs hygge på terrassen

Udendørslivet er noget helt særligt her på Fanø, og sommerhuset i Fanø Bad har både en åben og en afskærmet terrasse, som giver jer mulighed for at nyde udendørs livet i fulde drag. Terrassen er udstyret med komfortable havemøbler og en grill, så I kan tilberede lækre måltider udendørs og nyde dem under åben himmel. Med en godt 1500 kvadratmeter stor naturgrund er der plads til leg og afslapning.

Ideel beliggenhed tæt på Vesterhavet

Med kun 800 meter til Vesterhavet, I kan hurtigt tage en hurtig dukkert eller en afslappet gåtur langs stranden. Derudover er der kun 1100 meter til nærmeste indkøb, hvor I kan finde alt, hvad I behøver til jeres ophold. Den smukke beliggenhed gør det nemt at kombinere afslapning på terrassen med spændende udflugter i det naturskønne område.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:121 / 1.537
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...