NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt og intimt feriehus med brændeovn

3
icon
icon
icon

Norges Fjelde 23, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71153
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hjertelig velkommen til det charmerende feriehus på Norges Fjelde 23 i Fanø Bad. På 65 hyggeligt indrettede kvadratmeter er der plads til op til 4 gæster. Glæd jer til afslappende timer foran brændeovnen og hygge på terrassen. Hunden er også velkommen her – sammen kan I nyde kilometerlange gåture langs den nærliggende Vesterhavsstrand.

Afslapning og hygge på 65 kvm

I den hyggelige stue på Norges Fjelde 23 kan I slappe af på sofaen, se fjernsyn eller lytte til den knitrende ild fra brændeovnen og lade roen indfinde sig. Der er en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur året rundt.

I køkkenet finder I alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider, som I kan nyde sammen ved spisebordet. Badeværelset har gulvvarme, og der er i alt 6 komfortable sovepladser, så I kan fordele jer i forhold til, hvad der passer jer bedst.

Hyggelige timer i naturen og det fri

Jeres hyggelige feriehus ligger på en godt 2100 kvm stor naturgrund, omgivet af buske og træer. På terrassen står der komfortable havemøbler og en grill til rådighed til hyggelige BBQ-aftener. På solrige dage kan I nyde varmen på liggestolene, læse en god bog eller forfriske jer med en kølig drink.

Naturskønne Fanø

Fanø er et paradis for naturelskere og outdoor-entusiaster. De vidtstrakte strande indbyder til lange gåture og afslappende timer ved vandet. Drageflyvning er særligt populær, da de vindige forhold er ideelle. Fra feriehuset har I kun 1,2 km til den kilometerlange sandstrand.

Cykling og vandring er andre muligheder, da øen har et veludviklet netværk af stier, der fører gennem klitter, skove og langs kysten. En særlig attraktion er sælsafarien, hvor man kan opleve de fascinerende havpattedyr i deres naturlige habitat. Vadevandringer er også en uforglemmelig oplevelse, hvor I kan opleve Vadehavets unikke flora og fauna på tæt hold.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71153

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich. Man kommt an und fühlt sich sehr wohl. Die Abendsonne scheint jeden Abend durch das große Fenster. Man hat einen schönen Blick in die Natur und täglich Besuch vom Fasan. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus in guter Lage. Allein schon desshalb, weil es in einer Sackgasse liegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, schönes Ferienhaus mitten in den Dünen von Fanö. Eher einfacher Standard, zB Plastikstühle, Plastiktisch draußen, aber alles sehr zweckmäßig und in gutem Zustand. Ca 30min fussläufig zum Strand, kleiner Supermarkt erreichbar in 15min zu Fuß.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 2.166
Renoveret / Byggeår:2010 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...