Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Nybyvej 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72011
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie foregå på skønne Fanø, så tag et kig på dette hyggelige feriehus med brændeovn på Nybyvej 9 på Fanø! Feriehuset, der er nyrenoveret i 2021, rummer plads til op til 6 personer, og udgør derfor et ideelt feriemål for en familie eller vennepar på ferie sammen. Den lyse og lette indretning, kombineret med en lækker beliggenhed giver jer her den perfekte base for en skøn ferie.

Lys og luftig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Nybyvej 9 i Rindby på Fanø, træder I ind i en hyggelig indretning, hvor I straks vil føle jer hjemme, og hvor rammerne er sat for en dejlig ferie for hele familien. Feriehuset er 95 kvadratmeter stort og er fordelt på 2 etager. Indretningen er holdt i lyse naturfarver, og de lyse vægge, lofter og gulve giver en let rumfornemmelse. Komforten er her helt i top.

I feriehusets stueplan finder I hjertet, som er det åbne alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. I alrummet er der lagt op til hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film for hele familien. Mens I hygger jer i alrummet, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er i top.

Sommerhusets stueplan byder desuden på badeværelset, der har gulvvarme, og et soveværelse med en etageseng. De 2 resterende soveværelser finder I på førstesalen, der begge er indrettet med en dobbeltseng og indbygget skabsmiljø med håndvaske. Fra det ene af soveværelserne kan I træde ud på altanen, hvor I blandt andet kan nyde en stille stund med en god kop kaffe fra morgenstunden og den skønne udsigt.

Dejlig terrasse til afslapning

Fra sommerhusets alrum kan I træde direkte ud på den dejlige terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. På terrassen står der havemøbler til rådighed for jer, så I har mulighed for at finde jer godt til rette på en god plads i solen. Her kan I nyde solens stråler, og komme helt ned i gear, med fuglenes kvidren i baggrunden.

Mens I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan børnene lege i haven. Her står der et gyngestativ klar til dem, som de vil få stor glæde af på ferien. Som børnene nyder dagens sidste gyngetur i haven, kan I så småt begynde at gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på sommerhusets gasgrill på terrassen.

Ferie på Fanø

Fanø er et skønt sted at tage familien med på ferie. For at komme til Fanø skal I sejle med færgen fra Esbjerg – færgeturen tager blot 12 minutter. Kun 1 kilometer fra feriehuset på Nybyvej 9 er stranden, hvor I blandt andet kan nyde lange gåture og flyve med drager. Stranden er også her særligt børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. I det hele taget byder Fanø på masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie.

Velkommen til en skøn ferie på Fanø – perlen i Vesterhavet!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72011

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns insgesamt recht gut gefallen, nur ein paar Kleinigkeiten wie eine fehlende Duschtür und nur 1 Bad im Erdgeschoss wären aus unserer „Urlauber-Sicht“ zu verbessern gewesen.
Insgesamt ist das Haus gut ausgestattet und wir haben uns wohlgefühlt, mit einigen Fasanen und weiteren Tieren auf dem sehr schönen Naturgrundstück!
Die Terrasse ist außerdem perfekt für sonnige Tage.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.804
Renoveret / Byggeår:2021 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...