Dejligt sommerhus til 4 personer – blot 200 meter fra Rindby Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Slunden 84, Rindby

- Sommerhusnr.: 72023
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Slunden 84 i Rindby på Fanø står dette dejlige sommerhus klar til en ferie for op til 4 personer – et oplagt valg til parret eller den lille familie, der ønsker at holde ferie på skønne Fanø. Feriehuset byder på en lys og hyggelig indretning samt flere skønne terrasser, og så er det beliggende kun 200 meter fra stranden, som I hurtigt vil kunne nå til fods.

Lys og hyggelig indretning

Sommerhuset på Slunden 84 byder på en lys og hyggelig indretning, hvor der både er højt til loftet og et skønt lysindfald – der er ingen tvivl om, at I straks vil føle jer hjemme her!

Hjertet i det 75 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, hvor I har mulighed for at være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Samtidig kan I også nyde hinandens selskab, selvom nogle står for madlavningen i køkkenet, mens andre slapper af foran tv’et.

Når madlavningen er klaret i køkkenet, står opvaskemaskinen klar til at sørge for opvasken for jer. Desuden hjælper vaskemaskinen på badeværelset med tøjvasken i løbet af jeres ferie.

I sommerhuset har I 2 gode soveværelser, I kan fordele jer på, når det er tid til at samle ny energi til de kommende feriedage på Fanø. Desuden er sommerhuset indrettet med 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så I slipper for kolde fødder fra morgenstunden.

Flere skønne terrasser – kun 200 meter til stranden

Udendørs har I flere skønne terrasser, som I kan tilbringe de solrige dage af ferien på. På terrasserne har I både havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de feriedage, hvor vejret er helt i top.

På de solrige feriedage kan I også tage en tur til stranden, der er beliggende kun 200 meter fra jeres ferieadresse på Slunden 84, hvor I blandt andet kan nyde en frisk, lang gåtur.

Naturskønne oplevelser på Fanø

På Fanø er der masser af skøn natur, I kan opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet tage på opdagelse rundt på øen, der er knap 60 kvadratkilometer stor. I kan også besøge klitplantagen mellem Rindby og Sønderho, hvor I enten på cykel eller til fods kan drage gennem plantagen og den smukke natur.

Turen til Fanø går over Esbjerg, hvorfra der sejler en færge. Efter færgeturen, der tager blot 12 minutter, er I fremme på Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72023

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus.
Dicht am Strand gelegen.
Leider fahren einige Gäste auf der Straße vor dem Haus sehr schnell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem absoluten Top Zustand.Es fehlt an nichts,die Küche ist super ausgestattet und alle Geräte sind funktionsfähig.Es ist liebevoll und modern eingerichtet.Die Terrasse ist klein aber völlig ausreichend und auch da ist alles vorhanden was man braucht.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 1.142
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...