Dejligt feriehus med spa og sauna – 450 meter fra stranden i Rindby

4
icon
icon
icon
icon

Nyby Klitvej 4, Rindby

- Sommerhusnr.: 72028
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 450 meter fra stranden venter jer dette dejlige sommerhus, der rummer plads til op til 8 personer. Her kan familien eller vennegruppen holde en skøn ferie på Fanø! I sommerhuset på Nyby Klitvej 4 i Rindby på Fanø er der både spa og sauna, så I kan nyde masser af afslapning på ferien.

Afslappende ferie i spa og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Nyby Klitvej 4 i Rindby på Fanø, kan I nyder masser af afslapning, så I kan komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier op igen. Det ene af sommerhusets badeværelser inviterer nemlig til afslapning i dets lille wellnessområde. På badeværelset står en spa klar til at forkæle jer med en masse afslapning i det varme, boblende vand, som I kan sætte jer godt til rette i. Desuden venter jer også en sauna, hvor I kan nyde den dejlige varme, der lader jer slappe fuldstændig af.

Hele ferieflokken kan samles til mange hyggelige feriestunder i alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. Her kan I samles om madlavning, sjove spil og spændende film i tv’et, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen.

Som I efterhånden får brugt dagens sidste energi, kan I søge mod sommerhusets 4 soveværelser, hvor I kan få samlet ny energi. På 3 af soveværelserne er der dobbeltsenge, mens der på det fjerde soveværelse er 2 enkeltsenge.

Nyd de solrige feriedage på terrassen

Udendørs byder feriehuset på en terrasse, der er åben og delvist overdækket, og som er det oplagte sted at tilbringe de solrige feriedage. På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette på en plads i solen. Alt imens kan børnene gynge på gyngestativet i haven.

Når dagen lakker mod enden, kan I alle samles til en lækker middag på terrassen. Tænd op i grillen, steg nogle lækre bøffer og nyd et godt glas vin som afslutning på en dejlig feriedag.

Blot 450 meter til stranden

Fra feriehuset på Nyby Klitvej 4 i Rindby på Fanø har I blot 450 meter til stranden, der inviterer til mange forskellige aktiviteter. Her kan I blandt andet gå en lang tur, lede efter rav, flyve med drager og meget mere.

På Fanø er der også masser af skøn natur, I kan opleve på jeres ferie. Vil I opleve naturen på tæt hold, kan I besøge klitplantagen, der ligger mellem Rindby og Sønderho. I plantagen kan I gå eller cykle gennem den smukke natur, og så er der også en skovlegeplads i plantagen, som børnene helt sikkert gerne vil opleve.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72028

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus in wohligem Ambiente mit Liebe zum Detail. Küche mehr als ausreichend eingerichtet. Beide Badezimmer definitiv von Vorteil. Spielnische unterm Dach ein schöner Rückzugsort für kleinere Kinder (Treppe hinauf nur für sichere Treppenkinder geeignet).

DE
D.
sagde , Deutschland

Voll ausgestattetes Ferienhaus. Bad und küche sind etwas in die jahre gekommen, aber sauber und voll funktionsfähig. Die schlafzimmer sind geräumig und die Betten sind sehr bequem. Das offene raumkonzept fühlt sich gemütlich an durch die leicht verwinkelte aufteilung des Grundrisses.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus in Toplage mit zeitgemäßer Ausstattung.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.316
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...