Klassiske feriehus med brændeovn i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Larses Toft 22, Rindby

- Sommerhusnr.: 72029
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en plænegrund i Rindby på Fanø, venter jer her på Larses Toft 22 et klassisk feriehus der i 2021 blev delvist renoveret. Det hyggelige feriehus har plads til 6 personer, og har endda 2 badeværelser med brusebad, så I også ville kunne tilbringe en ferie med et vennepar, uden der er trængsel om morgenen. Med en terrasse der strækker sig langs feriehusets øst, syd og vestside, kan I altid finde en god plads i solen.

Klassisk og hyggeligt feriehus i skønne Rindby

Så snart du træder ind ad døren på Larses Toft 22 rammer feriefornemmelsen. Det i 2021 delvist renoverede feriehus er indrettet med hygge og afslapning i mente. Her sørger indretningen for mange hyggelige timer i hinandens samvær, også selvom I foretager jer noget forskelligt. Feriehusets hjerte er nemlig det rummelige køkkenalrum, hvor I har den komfortable sofa, et hyggeligt hjørne til afslapning, det store spisebord perfekt til et slag brætspil og det veludstyrede køkken, hvor familiens kok kan tilberede lækkerier.

I stuen har I en brændeovn, der med sin sagte knitren ikke kun spreder varme og hygge, men også sørger for en afslappet stemning. Alternativt er der her også en energisparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning.

Fordelt på de 100 m2 råder I her over 3 soverum med behagelige senge samt 2 badeværelser – begge med gulvvarme og bruseniche. Dette feriehus er altså perfekt til jer, som familie eller vennepar, der rejser sammen.

Skøn terrasse med gode havemøbler – på 2079m2 plænegrund

Feriehuset på Larses Toft 22 ligger godt på en stor plænegrund midt i skønne omgivelser. Her er der plads til at børnene kan boltre sig og spille bold i flere timer.

Den store terrasse der strækker sig langs 3 af husets sider, der både er delvist overdækket og afskærmet, indbyder til mange timer i det fri. Her står både solvogne og havemøbler klar til jer, og på den tilhørende grill kan I tilberede lækkerier og spise aftensmaden på terrassen.

Feriehusets beliggenhed i Rindby, er perfekt til jer der nyder en gå- eller cykeltur i det fri. Indenfor 30 minutter til fods, kan I nå både den nærmeste indkøbsulighed eller den fine sandstrand. Følg de forskellige stier gennem feriehusområdet og udforsk området, den lille skov og de store åbne vidder.

Fanø – den smukke perle midt i vadehavet

Fanø har noget for enhver smag. Efter en kort færgetur på 12 minutter, venter jer her en ferie i naturskønne omgivelser, med mange muligheder for aktiviteter. Det kan anbefales enten at medbringe eller leje et par cykler, da Fanø er super at udforske enten til fods eller på cykel.

Med sine 56 km2 er Fanø overkommelig at komme rundt på, da der er asfalterede cykelstier der kan føre jer fra Nordby i nord til Sønderho i syd, og en stor del af stranden er også tilgængelig på cykel og i bil. Fra Fanø Bad/Rindby Strand og ned til sydspidsen kan du cykle langs stranden, der kan være op til 700 m bred, og se f.eks. strandsejlere, som finder perfekte forhold her på Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72029

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns zwei hatte das Ferienhaus alles was wir brauchten. Es gab im Haus und auch draussen viele Ecken, um es sich gemütlich zu machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes und gepflegtes Haus. Allerdings ziemlich hellhörig. Dafür unschlagbar: doppelter Kühl- und Gefrierschrank, so dass Lebensmittel und Getränke getrennt aufbewahrt werden konnten. Schön grosses und ebenfalls gepflegtes Grundstück mit grosser Terrasse und reichlich Sitzmöglichkeiten.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.079
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...