Lyst sommerhus med brændeovn på plænegrund i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestertoft 14, Rindby

- Sommerhusnr.: 72037
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en hyggelig plænegrund i Rindby på Fanø står dette feriehus klar til jeres næste ferie. Det 2021 nyrenoverede sommerhus på Vestertoft 14 rummer plads til en ferie for op til 8 personer, og er derfor et oplagt valg til en stor familie, 2 små familier eller en vennegruppe.

Lys indretning med brændeovn

I sommerhuset på Vestertoft 14 er rammerne virkelig sat for en hyggelig ferie! Sommerhuset rummer en lys indretning, hvor der både er højt til loftet og et skønt lysindfald, der tilsammen skaber en skøn ferieatmosfære.

Alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads, udgør hjertet og jeres store samlingspunkt i feriehuset. Vær sammen om madlavningen i køkkenet, et sjovt spil omkring spisebordet eller en god film foran tv’et. Alt sammen akkompagnerer brændeovnen med sin knitren i baggrunden, der fuldender feriestemningen.

Når I er færdige med madlavningen i køkkenet, skal I ikke tænke på den efterfølgende opvask – den klarer opvaskemaskinen for jer. I har desuden både vaskemaskine, der hjælper jer med tøjvasken i løbet af ferien.

På sommerhusets 110 kvadratmeter venter jer i alt 4 soveværelser, som I kan samle ny energi til de kommende feriedage i. 3 af soveværelserne er indrettet med dobbeltsenge, mens det fjerde er indrettet med 2 enkeltsenge. Desuden er der en hems på ét af soveværelserne, og den vil børnene helt sikkert være vilde med.

Dejligt udeområde med terrasse, have og gyngestativ

På sommerhusets 2800 kvadratmeter store plænegrund venter jer et dejligt udeområde, hvor hele familien kan nyde de solrige feriedage. I haven er der god plads for børnene at boltre sig på, og her står der også et gyngestativ klar til dem.

Imens kan I andre se til fra terrassen, hvor I kan læne jer godt tilbage og slappe af i havemøbler og liggestole. Aftensmaden kan I tilberede på gasgrillen og nyde på terrassen.

Smukke naturoplevelser på Fanø

I løbet af jeres ferie på Fanø er der en masse smuk natur, I kan tage ud at opleve. Blandt andet kan I besøge klitplantagen, der er beliggende mellem Rindby og Sønderho, hvor I kan komme helt tæt på den smukke natur. Klitplantagen byder desuden på en skovlegeplads, som børnene helt sikkert vil elske at besøge.

Blot 1 kilometer fra feriehuset på Vestertoft 14 ligger den brede sandstrand. Når I tager en tur til stranden, kan I nyde lange gåture, bygge flotte sandslotte, flyve med drager og meget mere!

Når jeres feriedestination hedder Fanø, skal I først omkring Esbjerg, hvorfra I sejler med færgen til Fanø på blot 12 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72037

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus auf sehr schönem Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist absolut ruhig gelegen. Es war sehr sauber. Was wir aber vermisst haben war ein Besen, um die Terrasse zu reinigen.
Den haben wir uns bei Esmark ausgeliehen. Das Haus ist mit vier Schlafzimmern ausgestattet. Zwei kleine Bäder.
Ich möchte nicht mit acht Personen die Bäder teilen. Da muss man sich schon sehr lieb haben.
Für uns zwei aber absolut ausreichend. Ein Bad zum Duschen und eins für die Katzenwäsche.
Ein Problem gab es am Anreisetag. Ich habe verzweifelt die Wasseruhr (Wasserzähler) gesucht. Immerhin war in der
Hausbeschreibung ein Preis von 8,00 € pro Kubikmeter Wasser angegeben. Aber Finn hat hier geholfen. Es gibt keine Wasserzähler,
so habe ich es verstanden.


Esmark sagde
Der Wasserzähler war zur dieser Zeit noch nicht montiert. LG Esmark
DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist perfekt aufgeteilt und sehr schön und super gelegen.
Würden wir immer wieder gerne Buchen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2024 / 1974

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...