Stilfuldt feriehus med skøn beliggenhed til 5 personer på Fanø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Engdraget 6, Rindby

- Sommerhusnr.: 72039
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med en beliggenhed midt i det grønne, og kun 550 meter til stranden i Rindby på Fanø, står dette moderne og stilfuldt indrettede feriehus på Engdraget 6 klar til at byde jer velkommen til en ø-ferie ud over det sædvanlige. Perfekt til den lille familie eller 2 vennepar på ferie sammen, med 2 badeværelser og gode komfortable soveværelser, samt en fantastisk terrasse.

Rummelig og stilfuld indretning – med varmpumpe og komfort

Fordelt på de i alt 112 m2 får I her et feriehus, der rummer både komfort og sjæl. Indretningen i det 2020 opførte feriehus er holdt i neutrale, sarte toner, som giver en følelse af ro og velvære. Feriehusets hjerte er det store køkkenalrum med åben forbindelse til stuen. Det veludstyrede køkken indeholder deslige en opvaskemaskine, så opvasken hurtigt er klaret. Fra det åbne opholdsområde er der adgang til den delvist overdækkede solterrasse.

Feriehuset indeholder 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme og i alt 3 soverum, hvoraf 2 er med bred 180×200 cm dobbeltseng og et soverum med køjesenge. Derudover er der en hems med 2 sovepladser, så uanset hvad børnene er til, er der masser af sovemuligheder.

Feriehuset opvarmes med en energibesparende varmepumpe, men der er også brændeovn til de hyggelige aftener, samt gulvvarme i opholdsområdet.

Delvist overdækket, sydvestvendt terrasse og udebruser

Feriehuset på Engdraget 6 er placeret på en 1487 m2 stor naturgrund med en rummelig sydvestvendt terrasse, der er delvist overdækket. Her kan du læne dig tilbage i de komfortable havemøbler og slappe af, lytte til fuglenes kvidren og vestenvindens susen i de omkringliggende træer og buske, mens du kobler helt af fra hverdagens jag.

Foruden havemøbler er der også både solvogne og en grill på terrassen, så uderummet kan inddrages som en del af feriehuset på de lune sommeraftener. Efter en tur på stranden, der ligger blot 550 meter fra feriehuset, kan I skylle jeres fødder eller tage brusebad i det fri under udebruseren. Prøv det – det er vidunderligt!

Fanø – den lille ø i det danske Vadehav!

Stranden på Fanø, som på visse steder er op til 700 meter bred, er et sandt mekka for vind- og vandsportsentusiaster! Stranden fra Fanø Bad til Sønderho er også farbar både på cykel og i bil, så I har rige muligheder for at udforske alle områder på den lille ø, der har en varieret natur, et artsrigt dyreliv og en bred vifte af udflugtsmål samt garanti for rolige og afsondrede steder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72039

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren seit 40 Jahren auf die Insel. Dieses Haus hat uns voll überzeugt und wir können es uneingeschränkt weiterempfehlen. Die Kosten für die Wärmepumpe sind äußerst gering. Das Haus ist modern eingerichtet und hat unsere Erwartungen übertroffen. Gerne zu jeder Zeit wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modern eingerichtet, hell und freundlich

Garten allerdings ungepflegt


Esmark sagde
Das Ferienhaus liegt auf ein wildes, naturbelassenes Grundstück. LG Esmark
DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein wirklich schönes Ferienhaus. Es ist schön hell und gefliest. Leider sind die Kopfkissen nicht bequem. Ansonsten war alles super vorhanden sogar Kaffeefilter und Kaffee. Es gibt einen Föhn. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.487
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...