Charmerende feriehus blot 100 meter fra stranden i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Slunden 73, Rindby

- Sommerhusnr.: 72041
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en klitgrund i Rindby på Fanø, godt puttet imellem velduftende klitroser, ligger dette charmerende feriehus på Slunden 73 og venter på at byde jer indenfor. Feriehuset ”Bakkedal” har plads til 6 personer og har en rummelig og farverig indretning. Her får I ro, en uovertruffen beliggenhed og smuk natur lige uden for døren.

Lys og farverig indretning med plads til samvær

Sommerhuset er indrettet med hygge i mente. Sommerhuset har lyse vægge og gulve, der giver en god rumfornemmelse, og indretningen byder på et miks af stilarter og farver, der nænsomt forenes og giver den helt rette feriestemning.

I sommerhusets kerne, det fine alrum, har I et nyere, lyst køkken med opvaskemaskine, en god spiseplads og en stue i ét – her har I altså rammerne om samvær, uanset om I laver noget sammen eller hver for sig. Læn jer tilbage i sofaen med en god film, som I kan streame via sommerhusets Chromecast, eller snup en omgang brætspil, mens familiens kok tilbereder lækkerier i køkkenet.

I får her 3 gode soveværelser med henholdsvis 1 dobbeltseng, 2 køjesenge og 1 køjeseng. Her er altså plads til, at børnene kan dele værelse eller sove hver for sig. Badeværelset er af nyere dato og er holdt i lyse materialer og med gulvvarme, så I aldrig får kolde fødder.

Opvarmning af sommerhuset får hurtigt og nemt ved hjælp af den energibesparende varmepumpe, der sørger for effektiv opvarmning.

Skønne terrasser og kun 100 meter til Rindby Strand

Omkring feriehuset er der lagt fliser, så I altid kan finde et godt sted at sidde med en spændende bog eller en god kop kaffe. Den vestvendte terrasse er endda lukket, så I trygt kan lade familiens mindste lege her. Læn jer tilbage i havemøbler eller solvogne og nyd den friske havluft og duften af klitroserne, der omkranser feriehuset. Når dag bliver til aften, kan I tænde op i grillen og slutte dagen af med en god bøf og et glas vin, mens næste dags aktiviteter planlægges.

Fra jeres feriehus på Slunden 73 har I blot 100 meter til stranden ved Rindby. Stranden er særligt børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. Stranden er også optimal for windsurfere, kitesurfere og blokarts. Så om I er til action eller afslapning – her er plads til alle.

Fanø nås efter en 12 minutters sejltur fra Esbjerg. Vi anbefaler at medbringe eller leje cykler på øen og udforske øen via de mange afmærkede cykelstier. Tag en tur til Skovhaven, den lille idylliske plet bag klitterne, der er oplagt til en picnictur. Eller hvad med en tur til Galgerev, hvor I kan opleve de mange spættede sæler, der soler sig på sandbankerne?

Uanset hvad I er til, har Fanø bestemt noget for jer. Velkommen til smukke Fanø!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72041

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns als Familie sehr wohlgefühlt. Allerdings ist das Haus im Herbst mit drei Kindern etwas zu klein. Für den Sommer vermutlich super! Das Haus wurde vor einiger Zeit saniert. Die Küche ist umfangreich ausgestattet – für uns schon etwas zu viel. Die Lage ist nicht zu toppen: Kurz durch die Dünen und dann am Strand! Ein guter Preis für ein ordentliches, sauberes Haus mit angemessener Bepreisung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Hausbeschreibung im Prospekt ist schon sehr zutreffend, herausheben könnte man eventuell die herrliche Ruhe und die Nähe zum Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus,in dem Liebe steckt!Ein Haus zum Wohlfühlen mit reichlich netten Ecken ums Hsus herum,absolut ruhig- man hört bei Flut das Meer-und das liegt nahe und ist über einen befestigten Dünenweg erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.860
Renoveret / Byggeår:2015 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...