Klassisk feriehus med spa og sauna til 6 personer i Rindby

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedemarken 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72042
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Efter en kort færgetur fra Esbjerg til Fanø venter jer her en ferie i afslapningens tegn. Feriehuset på Hedemarken 9 er beliggende på en kuperet naturgrund midt i et flot naturområde i Rindby og har plads til 6 personer og 2 hunde. Feriehuset indeholder både spa og sauna. Tag på ferie med familien eller vennerne og nyd den friske, salte havluft på Fanø, midt i Vadehavet.

Hyggelig indretning med plads til samvær – badeværelse med spa og sauna

Kernen i det 78 m2 store feriehus er det åbne køkkenalrum med spiseplads og gode komfortable møbler. Lad familiens kok fremtrylle lækkerier i køkkenet, mens familiens mindste hygger omkring spisebordet med et brætspil eller ser en god film i TV’et. Om aftenen kan I tænde op i brændeovnen og nyde flammernes dans, mens den beroligende knitren fylder rummet. Alternativt kan I benytte varmepumpen, som sørger for hurtig og energibesparende opvarmning af feriehuset.

Feriehuset rummer 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge, samt et badeværelse med gulvvarme, bruseniche, sauna og spa – ideel til afslapning efter en spændende dag med udflugter i det omkringliggende landskab.

Derudover er der også både opvaskemaskine og vaskemaskine, så dagligdagens fornødenheder hurtigt er klaret.

Skønt udeområde med masser af oplevelser i nærheden

Feriehuset på Hedemarken 9 ligger godt på den 2500 m2 store kuperede naturgrund og har en terrasse, der løber omkring 2 sider af feriehuset på den sydøstlige side. Her står havemøbler, solvogne og en grill klar til at indbyde jer til hyggelige timer på terrassen.

Er I til natur og vandreture, kan det anbefales at tage en tur ned igennem Paradisdalen og Gåsehullerne der ligger syd for feriehuset. Paradisdalen slynger sig fra sommerhusområdet og åbner sig op til et prægtigt naturområde med vild natur og moser, der kaldes for Gåsehullerne. Her er der mulighed for at opleve andefugle, gæs og svaner samt lappedykkere og græshoppesangere på nært hold.

Er I mere til indkøb og gåture gennem små gader og stræder, så er det klart værd at tage en tur til såvel Nordby som Sønderho og opleve det gamle Fanø med de fine stråtækte huse, de mange specialbutikker og gode restauranter.

Stranden i Rindby, der ligger 1500 meter fra feriehuset, er også et must-see. Her er der plads til alle, om det er windsurfere, kitesurfere, ravsamlere eller badegæster. Stranden er bred og har god plads til alle – og så er der nedkørsel i bil direkte på stranden, så har I små børn med, er det nemt og praktisk at komme på stranden. Stranden i Rindby er også særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren, samt livreddertårnene er besatte i sommermånederne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72042

DK
D.
sagde , Danmark

Sommerhus var super lækkert: enkel, hyggeligt, nemt at finde lå et dejligt roligt sted. Huset lå tæt på mange ting inde for 10 min kørsel. Perfekt sted at samle hele familien og venner. Det er beregnet til at man skal opleve Fanø hvis man har børn med, for de kan hurtig komme til at kede sig, da der ikke lige umiddelbart er nogle lejeplads inden for gå af stand. Huset ligger i et smuk natur område.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer ruhigen Lage am Rande der Häuser und Siedlungen auf Fanö. Von der ca. 150 m entfernten Strasse war trotz wechselnder Winde nichts zu hören. Aus den Fenstern hat man einen schönen Blick auf die Heidelandschaft und die Dünen. Die Wärempumpe ermöglicht es, alle Räume zu beheizen wenn die Zimmertüren geöffnet bleiben. Somit muss man nicht die Elekroheizungen nutzen. Das Badezimer ist schön groß und bietet viel Platz für alle Bedürfnisse. Die Küche und enthält alle für uns nötigen Gerätschaften. Im Wohnzimmer steht ein richtig großes und gemütliches Ecksofa. Ganz prima zum relaxen und mit einem tollen BLick in die Landschaft. Der Internetempfang war schnell und für uns ausreichend. Ist aber für Dänemark und den Urlaubsgebieten wohl normal. Die Terrasse bietet genügend Platz zum Sonnenbaden und entspannen.
Ich würde das Haus jederzeit wieder buchen wie in diesem Jahr im November.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus gelegen inmitten der Heidelandschaft, ruhige Straße – Postvejen nicht zu hören – toller Blick aus den einzelnen Fenstern. Nachbarhäuser nicht zu dicht. Traumhaft geschlafen, 'hyggeliges' Haus mit Wärmepumpe und Holzofen – wir fanden es toll und unsere Hundenase ebenso.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.500
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...