Velholdt feriehus til 6 personer med brændeovn i Rindby på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Store Klit 84, Rindby

- Sommerhusnr.: 72044
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en læ fyldt naturgrund i Rindby på Fanø, ligger dette charmerende og velholdte feriehus og venter på at byde jer indenfor til en uforglemmelig ferie. Feriehuset, beliggende Store Klit 84, har plads til 6 personer og blev i 2022 delvist renoveret. Her har I basen for en ferie i afslapningens tegn. Velkommen til Fanø – perlen i Vadehavet!

Fantastisk uderum med havemøbler, gynge og sandkasse

Sommerhuset ligger ugeneret, da grunden er omkranset af træer og buske. Her kan I nyde roen og lyden af fuglekvidder omkring jer. Den store flotte terrasse, der løber langs syd/sydøst siden af sommerhuset, er indrettet med gode havemøbler, så I altid kan finde et godt spot i solen. Læn jer tilbage i solvognene mens familiens mindste leger på plænen – her er også både sandkasse og gynge, så de ikke kommer til at kede sig.

Når dag bliver til aften, kan I tænde op i grillen og nyde de sidste solstråler sammen med en god bøf og et glas vin, mens næste dags aktiviteter planlægges.

Efter en tur på stranden, der kun ligger 800 meter fra sommerhuset, kan I skylle jer af under udebruseren.

Lys og venlig indretning med brændeovn

De lyse lofter og vægge giver en lys rumfornemmelse og kombineret med de komfortable møbler, vil feriestemningen hurtigt indfinde sig hos jer. Feriehuset på Store Klit 84 er indrettet med et flot badeværelse med bruseniche, 3 soveværelser hvoraf et er med dobbeltseng og de resterende to er med henholdsvis 2 enkeltsenge hver.

Hjertet af feriehuset er det fine alrum, hvor det veludstyrede køkken med opvaskemaskine er forenet med spiseplads og stue i et, så her er rammerne sat for mange timer sammen i hyggeligt samvær. Se en god film i TV, som I kan streame over Chromecast, eller snup et brætspil ved spisebordet. Mulighederne er mange.

Feriehuset kan I opvarme med den energibesparende varmepumpe, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset. Alternativt kan I tænde op i brændeovnen, og slappe af til lyden af sen sagte knitren i baggrunden samt flammernes dans hen over væggene. Det er afslapning der vil noget.

Fanø – Vadehavets perle

Fanø byder på aktiviteter for store og små. Det kan anbefales at medbringe eller leje cykler på øen, da den er særligt fremkommelig på cykel via de mange afmærkede cykelstier. Øen er kun 56km2 stor, og alle områder byder på vidt forskellige aktiviteter og seværdigheder.

Tag f.eks. et smut til Pælebjerg, Fanøs højeste punkt, hvorfra I har en fantastisk udsigt udover havet. Eller hvad med en omgang sælsafari på Galgerev, hvor I kan se de spættede sæler ligge og hvile på sandbankerne. Eller tag en tur til stranden, hvor I både kan slappe af og nyde bølgen blå eller finde rav.

Fanø nåes efter en 12 minutters sejltur fra Esbjerg.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72044

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus auf einen schönen Grundstück wo einen Hasen, Rehe und Fasane die Ehre gaben!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr sauberes helles Haus.
Schönes gepflegtes Grundstück.
Sehr kleine Dusche

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in einer sehr schönen ruhigen Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.807
Renoveret / Byggeår:2022 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...