Skønt skandinavisk feriehus med sauna i Rindby på Fanø

3
icon
icon
icon

Havstien 14, Rindby

- Sommerhusnr.: 72045
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I til storslået natur, afslapning og hygge – så er dette skønne feriehus på Havstien 14 i Rindby på Fanø lige noget for jer. Med en beliggenhed blot 50 meter fra Rindby strand og en hyggelig indretning er rammerne sat for en dejlig ferie med familien eller vennerne. Feriehuset blev delvist renoveret i 2022 og indeholder en sauna og en brændeovn, så I rigtigt kan slappe af og lade batterierne op. Har I elbil, er der lade station direkte ved feriehuset. Velkommen til skønne Fanø!

Hyggelig indretning med et strejf af farve

Sommerhuset er indrettet i typisk skandinavisk ”hygge”-stil. Opholdsrummet består af et veludstyret køkken i åben forbindelse til spiseplads samt stue, der er i forskudt niveau. Stuen er indrettet med komfortable møbler og en brændeovn, så I her kan læne jer tilbage efter en lang feriedag fuld af aktiviteter, og streame en god film på sommerhusets Chromecast.

Sommerhuset har plads til 6 personer fordelt på 3 soverum, hvoraf et er med dobbeltseng og de resterende to med hver 2 enkeltsenge. Badeværelset er med gulvvarme, så I selv i vinterhalvåret har lune fødder, og prikken over i’et – den skønne sauna – er det perfekte sted til selvforkælelse.

Feriehuset opvarmes via solvarmeanlæg og varmepumper – både luft-luft og luft-vand, så feriehuset er energivenligt.

Smuk åben og delvist overdækket terrasse – et stenkast fra Rindby Strand

Så snart I parkerer bilen ved feriehuset vil I blive mødt af den friske, salte havluft – feriehuset på Havstien 14 ligger nemlig blot 50 meter fra Rindby Strand. Efter I har besteget klitten, står I med fødderne i det fine sand og kan nyde den spektakulære udsigt udover Vesterhavet.

Læn jer tilbage i havemøblerne eller solvognene på terrassen og lad ferieidyllen indfinde sig. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i den tilhørende grill og nyde aftensmaden på terrassen, imens I planlægger næste dags aktiviteter.

Fanø – naturperlen i Vadehavet

Fanø byder på en smuk afvekslende natur og mange seværdigheder af enhver art. Det kan især anbefales enten at medbringe egne eller leje cykler på øen, da den er særlig fremkommelig på cykel via de mange markerede cykelstier. Tag på en hyggelig picnictur til Skovhaven, en lille idyllisk plet hvor I er i læ for vestenvinden, eller måske er I mere til sælsafari på Galgerev ved Sønderho, hvor I kan se de mange sæler hvile sig på sandbankerne? Mulighederne er her mange.

Rindby strand er en bred fin sandstrand, med plads til alle uanset om I er til en tur i bølgen blå, ravsamlere, sandslot byggere, kitesurfere og meget mere. Stranden har også livreddertårne der er bemandede i sommermånederne og er særlig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren.

For at komme til Fanø går turen et smut forbi Esbjerg, hvorfra I skal på en 12 minutters sejltur til Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72045

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne, helle und geräumige Ferienwohnung mit Sauna und Kamin gleich hinter den Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles und geräumiges Wohnzimmer. Tolle Sauna und ein großes Bad. Kurzer Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus,sehr zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2022 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...