Stråtækt feriehus til 8 personer med sauna i Rindby

4
icon
icon
icon
icon

Søndervænget 3, Rindby

- Sommerhusnr.: 72050
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Hold din næste ferie på Søndervænget 3 i dette charmerende feriehus på en naturskøn klitgrund, med havudsigt og kun 250 meter fra Rindby Strand på Fanø. Her er plads til 8 personer fordelt på 4 værelser, hvoraf de 3 værelser ligger i stueetagen. Her får i et hus med en skøn beliggenhed i et naturskønt område, hvor I hurtigt kan komme til stranden

Moderne indretning med hav kig og et stenkast fra stranden

Der er i alt 4 soveværelser på Søndervænget 3 i Rindby. Sovepladserne fordeler sig på 6 sovepladser med to dobbeltsenge og to enkeltsenge.

Stueetagen indeholder 2 indbydende badeværelser med gulvvarme. I saunaen kan man få slappet af. Køkkenet er lyst og moderne, og er praktisk indrettet med loft til kip og åben forbindelse til stuen. I køkkenet er der alt hvad man skal bruge af faciliteter i form af køleskab, keramiske kogeplader, varmluftovn og en mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. I den hyggelige opholdsstue er der brændeovn.

På første salen ligger et lyst soveværelse, hvor der også tv-er stue med hav kig og en fransk altan. Der er henholdsvis tre danske og tyske kanaler på tv’et. Dette dejlige feriehus indbyder til gåture på stranden og grillaftner på den indhegnede terrasse.

Natur, kultur og aktiviteter på Fanø

Det kan varmt anbefales at tage cykel med til Fanø, og det er også nemt at leje cykler på øen, der er flad som en pandekage, og der er kun 13 kilometers cykelsti fra nord til syd.

Øen byder på mange strandaktiviteter, og det er populært at flyve med drage. Er man mere til sælsafari, kan sælerne opleves i flokke på gåben fra stranden i Sønderho med guidet tur med Fanø Club eller fra båd med skibet Martha, der er overdækket. Der er rigtig mange anlagte vandreture, hvor man især i vinterhalvåret kan være heldig at finde rav efter en storm. Der er også guidede knallerture til 2. Verdenskrigs bunkere og mange andre fornøjelser og aktiviteter på øen.

På Fanø er der mange koncerter og musikfestivaler i løbet af et år, foruden kunstgallerier og et kunstmuseum. Man spiser i særklasse på et bredt udvalg af restauranter og caféer på Fanø. Her nævnes i flæng Kellers Badehotel, Café Rudbecks, Fanø Krogaard eller på Sønderho Kro.

På spillestedet Realen er der koncerter og stand up på programmet. Ved siden af Realen ligger i øvrigt Johnny Madsens Galleri. Færgeturen fra Esbjerg til Fanø tager kun 12 minutter. Rigtig god ferie på Fanø.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:136 / 1.600
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...