Charmerende sommerhus med brændeovn på Fanø

3
icon
icon
icon

Store Klit 65, Rindby

- Sommerhusnr.: 72058
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Store Klit 65 i Rindby på Fanø venter jer ægte idyl og hyggelige feriestunder for hele familien med plads til 6 personer, når familien eller vennerne skal på tur. Der kan hygges i det klassiske feriehus renoveret i 2021, der også har en brændeovn, der sikrer god varme året rundt. Sommerhuset har også energivenlig varmepumpe.

Lyst indrettet med brændeovn og hyggefaktor

I det klassiske feriehus på Store Klit 65 oser der af hygge og afslapning, her kan I nyde hinandens samvær i køkkenalrummet med sofahjørne og hvilestole foran den knitrende brændeovn, mens der laves mad i køkkenet. På badeværelset er der gulvvarme, og der er også praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler ude i bryggerset.

Når I bliver trætte og skal lade op til flere hyggelige feriedage, så byder feriehuset på tre soveværelser, 1 med dobbeltseng og 4 enkeltmandssenge.

Terrasse med udebruser

Når I kommer hjem fra en tur på stranden, der ligger 850 meter fra huset, kan det sidste sand skylles af i udebruseren. Der er både åben, afskærmet og lukket terrasse at hygge sig på, når der for eksempel skal grilles. Eller hvis man bare skal dase i havemøblerne og på solvognene, alt imens kan børnene hygge sig med leg på trampolinen eller tage sig en gyngetur.

Fanø – en perle i Vadehavet

Det tager kun 12 minutter med færgen fra Esbjerg til Fanø. En ø i Vadehavet, der byder på en fantastisk natur, nogle af Danmarks bedste strande samt mange kulturelle oplevelser og seværdigheder af vidt forskellig karakter. Det kan især anbefales enten at medbringe egne eller leje cykler på øen, da den er nem og flad at komme rundt på med et særdeles udbygget cykelstisystem de 14 kilometer fra Nordby til Sønderho. Eller tag på en hyggelig picnictur med børnene ud til skovlegepladsen, eller hvad med en sælsafari på Galgerev ved Sønderho, hvor I kan se de mange sæler hvile sig på sandbankerne? Mulighederne er mange.

Rindby Strand er børnevenlig med mange lavvandstimer og nærmest endeløs. Her er god plads til alle mulige strandaktiviteter fra blokart til drageflyvning eller til at lede efter rav. Stranden har også et livreddertårn, der er bemandet i sommermånederne.

Rigtig god ferie til Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72058

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit kompletter Ausstattung. Ruhige Lage. Es hat an nichts gefehlt. Wärmepumpe und Kaminofen halten die Stromkosten gering. Schöner Garten für die Kinder inkl. Schaukel, Fussballtor und Trampolin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit großer eingezäunter Terasse und einem großen Garten. Ideal für die ganze Familie.

DK
D.
sagde , Danmark

Et utroligt hyggelig og hjemligt hus hvor der er rart at være

Det er meget hyggeligt indrettet og super dejligt med lammeskind og puder til den overdækket terasse

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.876
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...