Gennemført moderne feriehus til 5 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kirkevejen 71, Rindby

- Sommerhusnr.: 72074
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie i smukke og unikke rammer, med mulighed for masser af terrassehygge i et moderne feriehus med kun 200 meter til indkøb og strand? Et feriehus, hvor lyset vælter ind fra store panoramavinduer? Så er dette sommerhus på Kirkevejen 71 det oplagte valg for 5 personer. Her kan den lille familie eller venneparrene nyde et lækkert feriehus med gennemført feriehusindretning, hvor materialer og farvevalg er holdt i en moderne stil med et hint af retro.

Skønne stunder i alrummet

Hjertet af sommerhuset udgøres af alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. Her kan I skabe nye minder sammen og komme hinanden ved. Her kan I se en god film sammen i de komfortable møbler, kokkere med lokale råvarer eller måske udfordre hinanden med et bræt- eller puslespil. I kan også bare dase i alkoven med en god bog eller en kryds og tværs. Brændeovnens knitren fuldender stemningen med sin behagelige varme og smukke skyggespil.

Det praktisk indrettede og indbydende køkken fremstår med en separat 85 liters fryser, samt med et induktionskomfur og en opvaskemaskine, der gør husarbejdet nemmere. Den farverige indretning løber som en rød tråd igennem hele feriehuset, og binder rummene sammen i en herlig forening af farver og teksturer.

Det 95m2 store feriehuset er desuden udstyret med en energivenlig varmepumpe, der sikrer jer et godt indeklima. Og på det enkle og moderne badeværelse er der indlagt gulvvarme, så ingen behøver at fryse om fødderne.

Når dagen går på hæld, og I skal samle ny energi til endnu flere oplevelser på ferien, kan I søge mod soveværelserne, dem er der 2 af udstyret med behagelige dobbeltsenge.

Terrasse med mulighed for udeliv året rundt

Sommerhuset ligger på en 869m2 stor naturgrund. På terrassen kan I rigtig nyde de fine solskinsdage i havemøblerne eller dasende i solvogne, men da der både er en åben-, afskærmet- og overdækket terrassedel, er det ikke vejret, der skal bestemme om I er ude eller inde. Der kan naturligvis grilles året rundt.

Derudover byder terrassen på en udebruser, hvor I kan blive frisket op efter solbadning i liggestole eller en god strandtur.

Ø-liv for enhver smag

Fanø byder på en smuk og afvekslende natur samt vidt forskellige aktiviteter og seværdigheder. Det kan især anbefales enten at medbringe cykel eller at leje en på øen, da øen er særlig fremkommelig på cykel via de mange markerede cykelstier. Terrænet holder sig helt fladt på den længste cykelsti cirka 13 km fra Nordby til Sønderho.

Har I børn med er Skovlegepladsen en skøn udflugt – husk picnickurven eller grill derude i det overdækkede hus. Måske er I mere til sælsafari på Galgerev ved Sønderho, hvor I kan se de mange sæler hvile sig på sandbankerne? Mulighederne er mange. Sælerne kan også opleves til vands med båd. Husk kikkerten for at komme helt tæt på.

Fanø er også kendt for sine mange udsøgte lokale specialiteter og muligheder for kulinariske oplevelser udover det sædvanlige. For at komme til Fanø går turen et smut forbi Esbjerg, hvorfra I skal på en 12 minutters sejltur til Fanø.

 

NB* Udebruser kan kun benyttes i sommerhalvåret.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72074

DE
D.
sagde , Deutschland

wunderbar modernes sehr gemütliches ferienhaus. sehr schön gelegen mit vielen besonderheiten.
sehr geschmackvolle einrichtung zum wohlfühlen!
einzigartig!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 869
Renoveret / Byggeår:2020 / 1932

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...