Hyggeligt feriehus til 5 personer med brændeovn i Rindby

3
icon
icon
icon

Strandgårdsvej 57, Rindby

- Sommerhusnr.: 72098
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et feriehus, hvor I kan holde en afslapningsfyldt ferie i naturskønne omgivelser? Så er dette feriehus på Strandgårdsvej 57 i Rindby det helt rigtige valg. Her er der plads til op til 5 personer, og I vil her blive budt velkommen af en hyggelig indretning. Med blot 900 meter til stranden og tæt på både shopping og oplevelser for enhver, er rammerne sat for en skøn ferie for den lille familie eller vennepar.

Charmerende og farverig indretning med brændeovn

Den store stue indbyder til hyggelige timer foran brændeovnen med et kortspil og en god kop kaffe. Her har I et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier og kig til køkkenet, der ligger i åben forbindelse til stuen. Det velindrettede køkken byder på opvaskemaskine og mikroovn samt en 40 liters fryser. Ved siden af køkkenet er der indrettet en hyggelig spiseplads, hvor I kan nyde lækre måltider sammen eller hygge om aftenen med et brætspil.

Som feriedagen lakker mod enden, og I trænger til at samle ny energi til næste feriedag, kan I søge mod et af feriehusets 3 soveværelser, hvoraf to er med dobbeltsenge og den sidste er med en enkeltseng.

Derudover rummer det 92 m2 store feriehus også et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, så I ikke skal frygte kolde fødder i de kolde måneder. Feriehuset opvarmes via en varmepumpe, der sørger for energivenlig opvarmning og godt indeklima.

Skønt udemiljø på afskærmet naturgrund

De varme sommerdage kan nydes på terrassen – her venter jer nemlig en skøn vestvendt terrasse, der er indrettet med komfortable havemøbler og grill, så I kan tilberede og nyde aftensmaden i det fri. Her er en del af terrassen ligeledes overdækket, så I uanset vind og vejr kan nyde ferien i det fri. Terrassen er dejligt afskærmet, og takket være de mange læ givende træer og buske der omkranser feriehuset, kan I her nyde roen og freden. På feriehusets østside forefindes også en mindre terrasse, der er ideel til at nyde morgenkaffen fra.

Feriehuset på Strandgårdsvej 57 ligger blot 900 meter fra den skønne, brede sandstrand, der indbyder til badeture, sandslot byggerier eller ravsamling efter en god storm. Her er der særligt børnevenligt, da der ofte er lavvande og livredderbemanding om sommeren. Stranden er farbar på både cykel og i bil, og er derfor også god for gangbesværede, da I kan køre langt ned mod vandet.

For at komme til Fanø, skal I med færgen fra Esbjerg, hvorfra overfarten blot tager omkring 12 minutter. Hvis I er heldige, kan I allerede på overfarten opleve en del af den store sælkoloni der lever i farvandet omkring Fanø. De ligger nemlig ofte på den store sandbanke direkte i indsejlingen til Nordby Havn og soler sig.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.980
Renoveret / Byggeår:2022 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...