Klassisk feriehus til 4 personer med brændeovn i Rindby

3
icon
icon
icon

Vindgaf 6B, Rindby

- Sommerhusnr.: 72104
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lyder et klassisk træhus på en smuk, ugeneret naturgrund midt i skønne Rindby på Fanø som noget for jer? Så er dette charmerende feriehus på Vindgaf 6B lige det rette for jer. Her venter jer en hyggelig indretning med plads til 4 personer, med 2 soverum og brændeovn der fuldender hyggen – med en beliggenhed blot 500 meter fra den skønne strand.

Hygge og samvær – med brændeovn

Det åbne opholdsrum med køkken og spiseplads indbyder til samvær, hvor den lyse og lette indretning fuldender ferieatmosfæren. Det veludstyrede køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur gør madlavningen til en leg. Måske I kunne starte dagen med duften af friskbrygget kaffe og friskbagte kanelsnegle?

Mens brændeovnen sørger for god varme og hyggelig stemning med sin sagte knitren, kan I sætte jer til rette i sofaen og nyde varmen, roen og familietiden sammen. Se en god film i fjernsynet, spil et spil eller læg jer til rette i alkoven med en god bog. Her er mulighederne mange.

Feriehuset er indrettet med to rummelige og luftige soveværelser, begge med komfortable dobbeltsenge. Her kan I trække jer tilbage og få en god nats søvn og genoplade batterierne. På badeværelset venter jer en vaskemaskine, så tøjvasken hurtigt er klaret. Derudover er der gulvvarme, så I ikke skal frygte kolde fødder i de kolde måneder.

Udover brændeovnen er feriehuset udstyret med en varmepumpe, som sørger for en omkostningseffektiv og energibesparende måde.

Hyggedage på terrassen eller oplevelser for store og små

På den ugenerede og læfyldte træterrasse, kan I læne jer tilbage i solvognene med en god bog og lytte til naturens lyde. Hele grundstykket er kuperet og godt afskærmet, så I kan nyde den friske luft fuldstændig uforstyrret. Her er der også garanti for besøg af Fanøs rige dyreliv helt tæt på, når kaniner, fasaner og råvildt kigger forbi. På terrassen venter jer ligeledes havemøbler og en grill, så når sulten melder sig, kan I blot tænde op i grillen, dække bordet og nyde lækre lokale specialiteter tilberedt under åben himmel. Det er den perfekte måde at afslutte en sommeraften på.

For alle dem, der gerne vil væk fra hverdagens stress og jag og bare nyde stilheden og naturen, er Fanø det helt rigtige feriested. Her er der noget for enhver, om det er en tur i Vesterhavet, en gåtur langs stranden og samle rav, en cykeltur igennem det uberørte naturlandskab eller måske lidt mere aktion i form af kitesurfing, blokart eller one-wheeler.

Fra jeres feriehus på Vindgaf 6B har I blot 100 meter til nærmeste indkøbsmulighed og 500 meter til stranden. Her får I altså en uovertruffen beliggenhed på øen. Her er det oplagt at tage en tur til Nordby, hvor I finder forskellige butikker, restauranter, caféer og en lille indkøbsgade – eller måske et smut til Sønderho, der med sine små romantiske gader og klassiske fanøhuse emmer af afslapning og feriehygge.

Fanø nås via færge fra Esbjerg, hvor overfarten tager blot 12 minutter. Hvis I er heldige, kan I opleve en del af Fanøs store sælkoloni, der ved lavvande hviler sig på den store sandbanke ved indsejlingen til Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72104

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein sehr schönes Haus, im besten Zustand und in voller Ausstattung vorgefunden. Es ist gemütlich, liebevoll und persönlich eingerichtet, wir haben uns sehr wohl gefühlt und den Urlaub genossen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modern, sauber und gemütlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kein Luxushaus aber für 3 Sterne Top



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 1.843
Renoveret / Byggeår:2023 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...