Moderne og lyst feriehus i naturskønne omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Nybyvej 20C, Rindby

- Sommerhusnr.: 72117
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter et dejligt sommerhus med god plads – så er Nybyvej 20C et godt valg! Feriehuset ligger trukket tilbage mellem træerne og afskærmet for naboerne. Indretningen er holdt i moderne afstemte nuancer, og omkring sommerhuset er en skøn træterrasse.

Lyst og rummeligt feriehus med god plads til seks personer

Sommerhuset på Nybyvej 20C er på hele 133 m2, så her er rigeligt med plads til seks feriegæster. Et skønt sommerhus med et fantastisk lysindfald, der både egner sig til familieferie eller ferie med venner – jeres firbenene ven er desuden også velkommen. Når man træder indenfor, bliver man budt velkommen til en hyggelig og personlig indretning. Her kan I fordele jer rundt på de fire gode værelser, der sørger for en god nattesøvn. I hver ende er der placeret to værelser, og imellem findes de to badeværelser, der begge er har installeret gulvvarme.

Sommerhusets vigtigste rum, hvor I uden tvivl kommer til at tilbringe flest timer, er det store hjerterum. Her smelter køkken, spiseafdeling og stuen sammen i ét stort dejligt rum. En dejlig brændeovn

Her er rummeligt med loft til kip, store vinduer og komfortable møbler såsom den store hjørnesofa med plads til hele familien. Her kan I se TV eller sætte jer godt til rette med ferielæsningen – imens laves der lækker mad i køkkenet, som I fælles skal spise omkring bordet. Mens opvaskemaskinen klarer det kedelig arbejde, kan I nyde aftensolen på terrassen.

Overdækket terrasse med faciliteter for de mindste

Fra stuen er der direkte udgang til feriehusets store terrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag i rolige omgivelser. På terrassen finder I både en dejlig plads i solen, men her er også mulighed for at i skyggen under terrassens overdækkede loungeområde. Her er virkelig skønt; find en god bog og lidt koldt at drikke. Samtidig kan familiens mindste bygge sandslotte i sandkassen eller lege i legehuset.

På terrassen kan I også holde nogle fantastiske grillaftner; det hører ferien til. Lad familiens grillmester trylle og spis et ægte sommermåltid inden aftenen afsluttes med solnedgangen på stranden.

Rindby på Fanø – et fantastisk område for såvel store som små

Med feriehusets beliggenhed kun 800 meter fra stranden kan denne hurtigt nås til fods eller på cykel. Generelt er hele øen superfremkommelig på cykel med gode afmærkede cykelstier. Det kan derfor anbefales at medbringe egne cykler eller leje disse på øen.

Stranden ved Rindby er utrolig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. Derudover er stranden bemandet af livreddere i tårnene samt har direkte nedkørsel med bil på stranden. Stranden er samtidig et sandt mekka for alle action- og adventureelskere, og her ses udover de mange badegæster ofte både windsurfere, kitesurfere, boldspillere og cyklister.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:133 / 1.870
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...