Hyggeligt sommerhus med brændeovn i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Nygårdstoft 12, Rindby

- Sommerhusnr.: 72123
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Nygårdstoft 12, et indbydende og hyggeligt feriehus i hjertet af Fanø i Rindby, perfekt til familien eller en gruppe venner på op til 6 personer. Her kan I nyde en afslappende ferie i sommerhuset med brændeovn, omgivet af naturskønne Fanøs charme.

Feriehus med brændeovn og varmepumpe

I sommerhuset mødes I af en hyggelig indretning, hvor brændeovnen står klar til at skabe en stemningsfuld aften efter en dag fuld af oplevelser. Varmepumpen sikrer, at klimaet altid er behageligt uanset årstiden.

For de underholdningsglade er der Chromecast i feriehuset, så I kan streame jeres favoritindhold direkte til tv’et, perfekt for en regnvejrsdag eller en afslappet aften hjemme. Sommerhuset er desuden udstyret med en række faciliteter, der gør hverdagen lettere og mere behagelig. Opvaskemaskinen og vaskemaskinen håndterer nemt feriens praktiske sider.

Med 3 gode soverum er der rigelig plads til at alle kan slappe af og få en god nats søvn. De 2 badeværelser med gulvvarme betyder, at ingen behøver at vente længe på sin tur, hvilket gør morgenerne mere glidende.

Overdækket terrasse til afslapning i den friske luft

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket, hvilket betyder, at I kan nyde den friske luft og udendørs måltider uanset vejret. Her kan I på en lun sommeraften samles omkring bordet til spil, gode samtaler eller blot for at nyde stilheden, mens dagslyset langsomt forsvinder og giver plads til stjerneklar himmel. Med komfortable havemøbler og en grill til jeres rådighed, indbyder terrassen til hyggelige aftener med madlavning og afslapning.

Terrassen bliver hurtigt familiens samlingspunkt, hvor mange af feriens bedste stunder vil finde sted. Mens I nyder kaffen på terrassen, kan børnene brænde krudt af på sommerhusets kombinerede natur- og plænegrund.

Oplevelser på Fanø

Med ferieadresse på Nygårdstoft 12 har I den perfekte base for at udforske alt det, Fanø har at byde på. Uanset om I er til sælsafari, lange vandreture langs stranden, ønsker at nyde naturen eller blot ønsker at trække stikket fra hverdagen, er sommerhuset et ideelt sted for en god ferie.

Med kun 1 kilometer til havet og 1,6 kilometer til nærmeste indkøbsmuligheder, er det nemt at planlægge daglige udflugter eller strandbesøg.

For dem, der er kulturelt interesserede, tilbyder Fanø også en rig historie og et levende kunstnermiljø. Øen er hjemsted for flere lokale gallerier og kunsthåndværkere, hvis værker er inspireret af øens unikke lys og landskab. Desuden afholdes der årlige begivenheder som Fanø Vesterland, der fejrer lokal kultur med musik, dans og folkelige festligheder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.971
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...