Strandnært sommerhus til 5 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvej 11, Rindby

- Sommerhusnr.: 72129
5 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Søger du et klassisk dansk feriehus tæt på Vesterhavet, kan Lyngvej 11 være løsningen for dig. Beliggenheden er i det rolige feriehusområde Rindby, kun 350 meter fra den smukke sandstrand på Fanø. Hunden er også velkommen. Her kan I holde en afslappende og uforstyrret ferie i den smukke natur.

Lys og venlig indretning med brændeovn

Det hyggelige feriehus på 70 kvadratmeter er funktionelt indrettet og det perfekte sted at slappe af. Du finder alle de faciliteter, du har brug for til en dejlig vesterhavsferie. I opholds- og spisestuen giver de træbeklædte vægge i kombination med de store vinduer og det lyse trægulv en dejlig feriestemning.  Her kan I slappe af i sofaen eller spille spil ved spisebordet imens alle hygger sig på en uforglemmelig ferie. Brændeovnen giver en dejlig varme og en hyggelig aftenstemning.

Om morgenen, når ilden endnu ikke er tændt, fungerer den energibesparende varmepumpe som en omkostningseffektiv varmekilde, og i det hyggelige køkken, der støder direkte op til opholdsstuen, finder du et køleskab med et lille fryserum, en mikrobølgeovn og en opvaskemaskine. Badeværelset med håndvask, bruser, vaskemaskine og tørretumbler er praktisk adskilt fra toilettet. Når sengene er fordelt i de tre soveværelser, kan I slappe af og fortsætte med at udforske udearealerne.

Overdækket terrasse i idyllisk område

Den delvist afskærmede og overdækkede terrasse, der støder op til en lille dam, indbyder til uforglemmelige timer sammen. Tag solbad i liggestolene eller træk jer tilbage i havemøblerne med en kop kaffe eller en kølig drink. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. Børn og hund kan boltre sig på den 2800 kvadratmeter store klitgrund. Og I kan alle gå en dejlig tur til stranden og opleve solnedgangen i Vesterhavet. Det er en oplevelse for alle aldersklasser.

Ferie på idylliske Fanø

Mindre end et kvarter med færgen, og du er på den idylliske ø Fanø. Forlad Esbjergs travle byliv, og glæd dig til fred og hygge på Fanø. Fanø er knapt 16 kilometer lang og 5 kilometer bred, og den er perfekt at opleve på cykel. Øen er så mangfoldig – hav, strand, klitter, skov og hede – der er så meget at se. Byerne Sønderho og Nordby indbyder dig til at tage en afslappet spadseretur gennem de smalle gader. Nyd en softice i solskinnet, og betragt sælerne, som ligger på sandbankerne ved ebbe. Vesterhavskysten er en af de mest populære feriedestinationer for tyske besøgende. Her på Fanø, hvor feriehusene alle ligger tæt på stranden, er hverdagen præget af ro og stilhed.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2015 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...