Stort poolhus på Fanø – perfekt til familieturen

4
icon
icon
icon
icon

Paradisvej 54, Rindby

- Sommerhusnr.: 72132
14 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Skal I samles og på den årlige familieferie? Så er dette fine feriehus en oplagt mulighed. Et superbørnevenligt feriehus med stort poolrum og en dejlig have med både legetårn og trampolin. Her kan op til 14 gæster og to hunde få en skøn ferie nær de brede sandstrande.

Rummeligt feriehus i to plan med swimmingpool, sauna og spa

På Paradisvej 54 er I lovet sjov og spas hele året rundt! Et rummeligt feriehus i to plan, hvor familien kan samles i det fine opholdsrum og plaske rundt i poolrummet. I den 20 m2 store pool har I masser af plads til at lege, dykke efter ringe eller svømme mod strømmen fra modstrømsanlægget. her vil I med garanti få mange timer til at gå med masser af vandlege og andet sjov. Er I mere til det stille og rolige, kan I hoppe en tur i sauna eller i spaen, der også befinder sig i poolrummet, hvor I kan snuppe en god gang afslapning, mens resten af flokken plasker løs i poolen.

Også i sommerhusets opholdsrum kan I nyde mange sjove og hyggelige feriestunder sammen. Et veludstyret køkken støder op til spisepladsen, mens stuen er afskærmet fra trappen til førstesalen. I sofaerne kan I samles og se en god film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Også på førstesalen er et hyggehjørne med et ekstra tv og en fin læsekrog.

Feriehuset rummer to badeværelse med gulvvarme– ét på hver sin etage. I stueetagen findes to soveværelser, mens de resterende fem er at finde på førstesalen. Alle er udstyret med komfortable dobbeltsenge, der sikrer nattesøvnen.

Stor have med legeplads

Fra stuen er der direkte adgang til den afskærmede terrasse og have, som er omgivet af det smukke vilde klitlandskab. Her kan I nyde middagssolen med en god bog, slikke sol og holde nogle dejlige grillaftner. Mens de voksne slapper af med et koldt glas vin, kan ungerne give den gas i haven. Legetårn, rutsjebane, sandkasse, gynger og trampolin – her er ikke det, der mangler!

Ferie i Rindby på Fanø

Feriehuset ligger i den sydlige del af ferieøen Fanø, i ferieområdet Sønderho. Sønderho er en lille, hyggelig by med gamle, typiske Fanø-huse. Her kan man slentre en tur gennem de små gader, spise en softice og bare hygge sig. Sommerhuset ligger kun 450 meter fra den skønneste sandstrand. Besøg den store sælkoloni, flyv med drage eller bare nyd den endeløse strand. Fanø er ren afslapning.

For at komme til smukke Fanø, skal I med færgen fra Esbjerg, hvorfra overfarten tager omkring 12 minutter.



Soverum:7
Bolig-/Grundareal:130 / 3.001
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...