Rigtig hyggeligt feriehus på Fanø nær stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Nybyvej 21, Rindby

- Sommerhusnr.: 72138
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

På en dejlig naturgrund i Rindby på Fanø, finder I dette dejlige sommerhus på Nybyvej 21. Et lyst feriehus med sauna, tre hyggelige soveværelser og plads til seks personer, er dette feriehus perfekt til ferien på Fanø. Her er I ikke langt fra stranden, der indbyder til gode gåture eller en forfriskende dukkert.

Venlig atmosfære og gode faciliteter såsom sauna, brændeovn og varmepumpe

Træd ind i dette fine sommerhus, der har en lys og venlig indretning. Her er et dejligt køkken-alrum med god plads til familielivet, og i stuen sørger den varme brændeovn for en hyggelig atmosfære til de afslappende aftner. Her kan I spille brætspil, se tv eller få varmen foran brændeovnen. Til de køligere dage er her også en klimavenlig varmepumpe. For at gøre opholdet så behageligt som muligt, finder I også moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine samt et praktisk bryggers. Her er både vaskemaskine og tørretumbler!

Efter en spændende dag, kan I forkæle jer selv med en afslappende session i saunaen. Saunaen er at finde på badeværelset, der også har gulvvarme, så I ikke behøver fryse tæerne. De seks sovepladser fordeler sig på tre værelser. Her er I sikret en god nattesøvn, så I kan være friske til næste dag.

Rolig beliggenhed og fine terrasser

Om sommerhuset finder I flere dejlige terrasser. En af terrasserne har adgang fra køkken/alrummet og er godt afskærmet, så små børn og firbenede venner ikke kan slippe væk, mens den overdækkede terrasse er perfekt til udendørs spisning og afslapning. Både havemøbler og en grill står klar til jer!

Efter en skøn grillmiddag, kan I afslutte dagen med solnedgangen på stranden. Vesterhavet finder I nemlig små 700 meter herfra. Her kan I opleve de smukke maleriske solnedgange, blive kølet ned i vandkanten eller blot gå lange ture – her er smukt uanset årstiden!

Ferie i Rindby

Oplev alt, hvad Fanø har at byde på, fra den komfortable feriebolig på Nybyvej 21. Med moderne faciliteter, charmerende indretning og en beliggenhed tæt på naturen er feriehuset det ideelle valg.

I kan tage en tur til plantagen, der er beliggende mellem Rindby og Sønderho. I plantagen kan I komme helt tæt på naturen ad plantagens stier, som I kan gå og cykle ad. På jeres tur i plantagen kan I også besøge skovlegepladsen, som børnene helt sikkert vil elske at opleve. Nyd den varierede natur og de mange charmerende butikker, caféer og restauranter

Når I skal holde ferie på Fanø, skal I først omkring Esbjerg, Danmarks femtestørste by, der ogs byder på shopping og andre spændende aktiviteter. Fra Esbjerg skal I sejle med færgen til Fanø på blot 12 minutter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.348
Renoveret / Byggeår:2023 / 1955

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...