Dejligt sommerhus i fredelige omgivelser på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianehåb 15, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82178
6 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Man kan allerede mærke feriestemningen på køreturen over dæmningen til Rømø, der ligger midt i naturreservatet Vadehavet. På Julianehåb 15 venter jer dette hyggelige sommerhus i fredelige og smukke omgivelser. Efter en god gåtur i området findes der intet mere hyggeligt end at nyde varmen fra brændeovnen.

Afslapning og varme fra brændeovn

Helt nede i bunden af vejen ligger dette fine sommerhus på 109 m², hvor der er plads til seks gæster. Her er familiens firbenede venner også velkommen! Et funktionelt indrettet feriehus hvor I kan koble af. Alrummet er feriehusets midtpunkt og indbyder til dejlige stunder med de nærmeste. I køkkenet kan I sammen trylle lækre retter, mens I kan samles omkring et spil i sofaen. De store vinduespartier mod terrassen giver jer en god udsigt over naturgrunden, som I kan nyde, mens I varmer jer ved brændeovnen. Desuden har feriehuset også en energibesparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Udover det hyggelige alrum, byder feriehuset på et fint badeværelse, et lille bryggers med vaskemaskine og fire værelser. Ligesom i stuen er der også gulvtæpper på værelser. To værelser er indrettet med dobbeltseng, ét værelse med en enkeltseng og det sidste med en sovesofa.

Fin terrasse i naturskønne omgivelser

På sydsiden af feriehuset finder I terrassen. Her er I afskærmet for naboer og har den flotteste udsigt udover den lyngebeklædte hede. Udenfor er der både plads til morgenkaffe på terrassen eller boldspil på græsplænen. Fredfyldte omgivelser, hvor I kan slappe af og nyde roen. Til de mindste er her sandkasse og gynger.

Tæt på aktivitetsmuligheder på naturskønne Rømø

Feriehusets beliggenhed midt i den rå og skønne natur på Rømø og 2600 meter fra Vadehavet, en del af UNESCO’s verdensarv, er det oplagt at nyde gåture sammen med jeres hunde. Her kan I opleve det vilde hede landskab, hvor harer, fasaner og råvildt har deres daglige gang. Nationalpark Vadehavet tiltrækker årligt millioner af trækfugle, som benytter Rømø for at finde føde og hvile.

Udover naturoplevelser byder Rømø også på flere gode shopping muligheder, kulinariske oplevelser på de mange cafeer og restauranter, samt museer og gallerier. Her er altså noget for enhver uanset alder.

Med et ophold på Rømø skal stranden naturligvis opleves. Den tætteste badestrand ligger i Lakolk. Stranden er farbar i bil, så I nemt og bekvemt kan komme helt ned til vandkanten. Her er det oplagt med en tur i Vesterhavet, bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing.

Velkommen til en storslået ferie på Rømø, naturperlen i Vadehavet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 2.000
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...