Energivenligt luksushus med god plads til storfamilie

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 9, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2310
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt, velplejet og energivenligt luksushus med god beliggenhed på naturgrund med lyng og fyrretræsbevoksning. Særdeles indbydende indretning og gode afskærmede, delvist overdækkede terrasser samt rigtig gode legeredskaber til børnene. Ideelt til en storfamilie.

Energivenligt luksushus med varmepumpe

En energibesparende varmepumpe/aircondition sørger for opvarmningen af dette yderst indbydende luksushus. Indretningen er god og gennemtænkt, lige fra det funktionelle køkken, over den elegant møblerede spiseafdeling til den særdeles hyggelige opholdsafdeling med brændeovn, fladskærmsTV, stereoanlæg til de afslappende stunder. Det trådløse internet kan benyttes gratis. De 4 fine lyse soverum med komfortable boxmadrasser har plads til 8 personer. I et af skabene findes en lille pengeboks, så I kan låse værdigenstande inde.Til den helt rigtige ferieafstressning er den gode wellness-afdeling med 2-personers spa og rummlig sauna det optimale.

Børn i storfamilien

Til de mindste feriegæster har huset fine forhold udendørs med gyngestativer, legetårn med rutsjebane samt sandkasse, og de voksne kan slappe af og nyde den storslåede natur, solen og den friske havluft på den fine, møblerede, afskærmede og delvist overdækkede terrasser. Her finder I naturligvis også en grill til feriemadlavningen. Beliggenheden nær både Vesterhavet med den gode sandstrand (750m) og store fredede hede- og klitarealer gør huset ideelt for gode traveture i naturen. Også byerne i omegnen indbyder til oplevelser og aktiviteter f. eks. på den store fiskerihavn i Hvide Sande eller indkøbs- og forlystelsesmekkaet Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2310

D.
sagde , Aa

Feriehuset var særdeles godt indrettet med 4 gode værelser og 2 badeværelser hvor det ene var meget stort og havde en dejlig spa, som børnebørnene nød meget. Specielt udeområdet var et hit. Der var sol og lækroge overalt og den overdækkede terrasse var super her i det tidlige forår.
Værtsparret havde pyntet op til påske og vi følte os meget velkommen i sommerhuset.
Super dejligt sommerhus som vi kun kan anbefale.

D.
sagde , Søborg

Super dejligt hus med en rigtig god indretning. Vi har været der mellem jul og nytår og det er et skønt hus der indbyder til indendørs hygge med både dejligt stort spisebord samt sofa, brændeovn, boblebad og sauna.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.370
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...