Besøg WOW PARK i Skjern og Billund

Lege- og forlystelsespark WOW PARK i Skjern og Billund byder på masser af leg, sjov og action direkte i naturen. Både børn og voksne i alle aldersgrupper vil med garanti føle sig godt underholdt på den store naturlegeplads, hvor der kan leges og udforskes i sikre rammer.

I lege- og forlystelsesparken finder I alle aktiviteterne ude i den friske luft direkte i naturen: På skovbunden, højt oppe i trækronerne, under jorden – og skal det være endnu friskere – på vandlegepladsen.

Højt oppe i Vestjyllands trækroner

Via hængebroerne i 10 meters højde bevæger I jer fra trætop til trætop. Her kan I udforske trætophytterne eller tumle i et af de op til 300 m2 store net, der er spændt ud mellem træerne – hvor I kan hoppe rundt mellem store bolde i højderne!

Rabat til alle Esmarks sommerhusgæster

Når du har booket et sommerhus hos Esmark, får du 35% rabat på dagsbilletter til WOW PARK (billetterne skal købes i selve parken, ikke online).

Det fungerer således: Indlæs QR-koden via vores fordelslink herunder og vis koden enten i udskrevet form eller på din telefon ved indgangen til WOW Park sammen med din Esmark-sommerhusnøgle. Så får du automatisk 35% rabat på entrébilletterne.

Parken har formået at integrere mange spændende aktiviteter fyldt med action direkte i naturen, herunder – selvfølgelig – nogle af børnenes favoritter; svævebaner og kæmpestore gynger.

Underjordiske huler og store labyrinter

Lider du af højdeskræk? Så fortvivl ikke, WOW PARK har også et underjordisk univers klar til jer, hvor I kan udforske hulerne helt ud i deres mange afkroge.

Tilbage på jordens overflade bliver hele familien udfordret i at finde vej gennem den drilske græslabyrint.

Klap geder, børnene elsker det!

Efter en masse action kan der kæles om gamle Villy, frække Frida og lille Mads – gederne elsker at blive fodret med græs og går også med til at blive klappet.

Sus ned af GIGANTEN – NYHED 2023

Skal du prøve kræfter med Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn ‘GIGANTEN’, så skal du besøge WOW PARK Billund. I maj 2023 åbner WOW PARK Billund nemlig op for den gigantiske fritfalds-rutsjetårn, der består at tre vilde rutsjebaner.

Tårnet er 25 meter højt, og for at nå til toppen skal du bestige 112 trins trappe, hvor du undervejs kan vælge mellem tårnets tre rutsjebaner: Lynet, Skovraceren og Spiralen. Læs mere om GIGANTEN her.

WOW PARK - GIGANTEN

Der er også sørget for den sultne eventyrer

Enhver natureventyrer vil på et eller andet tidspunkt blive sulten, og her er det børnevenlige spisested Madladen (i Billund) eller Skovcaféen (i Skjern) det helt rigtige sted at søge hen. Her kan I købe jer til lækre snacks og forfriskninger. Har I pakket en picnickurv hjemmefra, er det heller ikke noget problem! I må gerne spise medbragt mad, og det er endda muligt at grille i parken.

WOW Park jylland

Psst! Et sikkert hit hos børnene: I hængekøjelunden og ved bålstedet kan I lave popcorn, riste skumfiduser og bage snobrød.

WOW PARK, en sikker oplevelse for alle – store som små

WOW PARK har naturligvis indrettet sig efter den aktuelle COVID-19-situation og tager forbehold for alle nødvendige afstands- og hygiejneforholdsregler, så I kan tilbringe en sikker og oplevelsesrig dag i parken.

Har I lyst til sjov og action i det fri, så er WOW PARK helt sikkert et stort hit hos hele familien. Her kan I sammen nyde en underholdende dag med masser af bevægelse, action, hygge og natur.

Oplev og værn om naturen

Som den største sommerhusudlejning på den jyske vestkyst har Esmark startet en række initiativer, som skal bidrage til at bevare vores fantastiske natur på vestkysten.

Hos Esmark er der sat fokus på mange naturnære aktiviteter, som giver gæsterne mulighed for ikke kun at nyde fra afstand, men også at opleve den skønne natur og den nære omverden helt tæt på.

Rabat på entrébilletter til WOW PARK til Esmarks gæster

Esmark er partner med WOW PARK i Skjern og Billund og tilbyder derfor alle Esmark-sommerhusgæster rabat på deres entrébilletter.

Vi ønsker jer en rigtig god fornøjelse med jeres besøg!

WOW PARK Skjern

Nyd en fantastisk dag i naturen med masser af leg og kvalitetstid med de vigtigste mennesker i livet. Jeres hund er også velkommen hos WOW PARK.

Køb din mad i parken eller tag picnickurven med hjemmefra. Parkeringen er gratis og der er både handicaptoilet og pusleplads til rådighed.

Adresse
Løvstrupvej 1
6900 Skjern
Tlf. 33 32 20 00

Hjemmeside
wowpark.dk

WOW PARK Skjern

WOW PARK Billund

Brug en dag hos WOW PARK og kom ud og nyd den friske luft under trækronerne med fart over feltet og bålhygge. Jeres hund er også velkommen i parken.

Køb din mad i parken eller medbring selv picnickurven. Parkering er gratis og der er både handicaptoilet og pusleplads til rådighed.

Adresse
Havremarken 15
7190 Billund
Tlf. 33 32 20 00

Hjemmeside
wowpark.dk

WOW PARK Billund
Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Oliver

Jeg kommer oprindeligt fra Nordtyskland, men flyttede for en del år siden her til vores skønne ferieområde på Vestkysten. Min fritid tilbringer jeg allerhelst sammen med min familie ved vandet, hvor vi nyder at gå lange ture i den friske vesterhavsluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...