Hus med skøn terrasse og opvaskemaskine på Rauhesvej

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2379
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt og lyst sommerhus, smagfuld indretning. God afskærmet terrasse som kan lukkes helt af, især en fordel hvis man har børn eller en hund med på ferien. Huset er ombygget i 2012 og har 6 sovepladser. Afstanden til Vesterhavet er kun 850 m.

Hyggeligt sommerhus

Der er 3 soveværelser i sommerhuset, 2 af værelserne har hver en dobbeltseng og det sidste værelse har 2 enkeltsenge. Der er et flot badeværelse med hjørnespa, sauna og bruseniche, en vaskemaskine, og så er der også gulvvarme. Gæstebadeværelset ligger umiddelbart ved siden af det store badeværelse. Veludstyret køkken i åben forbindelse med stue og spiseafdeling, og her er der køleskab med fryser på 30 L, mikroovn og opvaskemaskine. I den lyse stue er der loft til kip og de lækre lædersofaer indbyder til afslapning foran brændeovnen, eller fladskærms-TV’et. Du får også DVD og gratis trådløst internet, samt energibesparende varmepumpe. I alle værelser og opholdsafdelingen er lagt trægulve.

Skøn terrasse

Der er en skøn terrasse mod syd, den er helt lukket og delvist overdækket, og så er den afskærmet mod vest med en glasvæg. Dette giver en skøn udsigt, og giver god læ fra vinden, således terrassen er ideel hele dagen samt til hyggelige grill aftener. På naturgrunden er der placeret et gyngestativ med 2 gynger, en rutchebane og en sandkasse. Terrassen er også perfekt for mindre børn og særdeles hunde venlig.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2379

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Nemt at flytte ind i og være i. Gode senge og sofaer. En terrasse og have der giver gode kroge i løbet af dagen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.213
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...