Hyggeligt sommerhus med lukket terrasse og vaskemaskine

3
icon
icon
icon

Julianevej 22, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2523
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 22 ligger dette hyggelige sommerhus med lukket terrasse og vaskemaskine. Feriehuset ligger både tæt på stranden og den lille købmand.

Skønt sommerhus til 6 personer med vaskemaskine

I dette lyse sommerhus vil I helt sikkert få en skøn og afslappende ferie med familien eller vennerne. Sommerhusets hjerte er det åbne spise- og stueområde, som indbyder til samvær og hygge.

Om aftenen kan I smide jer på sofaen og nyde hinandens selskab foran fjernsynet, mens dagens sidste timer rinder ud. På de køligere årstider skal brændeovnens knitrende flammer nok sørge for både varme og ægte feriestemning.

I køkkenet finder I alt, hvad I har brug for, for at tilberede en lækker middag. Efter maden skal opvaskemaskinen nok klare resten for jer, mens I planlægger de næste dages udflugter og eventyr. I køkkenet er der desuden en vaskemaskine, som med sikkerhed er rigtig praktisk for familier med småbørn, især hvis man holder ferie mere end en uge ad gangen.

Nyd vejret på den lukkede terrasse

Gennem stuen kommer I til den flotte terrasse, som også kan lukkes helt af. I kan altså roligt lade børnene eller hundene lege frit, mens I læner jer tilbage i liggestolene og nyder solens varme stråler. Om aftenen kan I tænde grillen og runde dagen godt af, mens I får dagens sidste solskinstimer med.

Udforsk landskabet på lange gåture

I Bjerregård kan man nemt lade bilen stå, da købmanden kun ligger 500 meter fra sommerhuset. Her er der alt, hvad I har brug for, og selv om morgenen kan I købe nybagte rundstykker og morgenbrød til bordet.

Mange små, hyggelige stier snor sig gennem “sommerhuslandet”, og de kan både udforskes til fods eller på cykel. Også stranden er blot en 800 meter lang gåtur væk fra feriehuset, og på solskinsdagene er der rig mulighed for at nyde vejret ved havet.

Efter aftensmaden kan I gå en lang tur som afslutning på dagen, og måske endda betragte den flotte solnedgang fra toppen af klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2523

D.
sagde , Danmark

Trygt roligt godt hus med kort afstand til dejlig strand uden biler.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 800
Renoveret / Byggeår:2018 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...