Skønt sommerhus i Bjerregård med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 128, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2715
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Klitly er et rigtig hyggeligt, stråtækt sommerhus, der i 2022 har gennemgået en omfattende renovering. Sommerhuset fremstår lyst og lækkert i nordisk badehotelstil med klassiske plankegulve og brændeovn men også med alt i moderne faciliteter. Her er blandt andet opvaskemaskine, 50″ smart TV, varmepumpe og el-ladestander, så både du og bilen kan blive klar til at udforske det spændende vestjyske område.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Feriehuset på Julianevej 128 indeholder i stueplan ét stort, åbent køkken/alrum/stue samt badeværelse med brus. I alrummet kan I nyde hinandens selskab med en god film eller et spil, mens brændeovnen knitrer og skaber en ekstra hyggelig feriestemning.

På sommerhusets førstesal er der ét stort soverum med dobbeltseng i den ene ende og 2 enkeltsenge i den anden ende. Afsnittet med dobbeltseng er delvist afskærmet af lamelvæg. 2 yderligere sovepladser findes desuden i sommerhusets hyggelige anneks, hvor der er 2 enkeltsenge, indlagt el og en fladskærm.

Skønne terrasser og panoramaudsigt

Fra stuen er der adgang til en dejlig morgenterrasse på forsiden af feriehuset samt en fantastisk, stor og velbeliggende vestvendt træterrasse med udsigt over klitgrunden på bagsiden af sommerhuset. Her er gode kvalitetshavemøbler, gasgrill og liggestole samt et bålområde, hvor der kan hygges om aftenen med skumfiduser eller laves bålmad.

Sommerhuset ligger ugenert på en dejlig klitgrund kun 300 meter fra det herlige Vesterhav, så havets beroligende brusen kan høres fra grunden. Fra sommerhusets kuperede grund er der en flot 360 graders udsigt over området. Her er også en lille udsigtsbænk, hvorfra solnedgangen over sidste klitrække kan nydes.

Ferie i naturskønne Bjerregård

På stranden kan der bades og slappes af eller motioneres, ligesom klitlandskabet også indbyder til dejlige gå- og cykelture mod Nymindegab og Hvide Sande.

Der er kun 1 kilometer til nærmeste købmand og fiskehandler samt 2 kilometer til Ringkøbing Fjord med mulighed for stand-up-padle, kajakture og fuglekiggeri i det store fuglereservat Tipperne.

Alt i alt et skønt og romantisk feriehus på en dejlig, lukket klitgrund ved Bjerregård Strand.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:59 / 1.313
Renoveret / Byggeår:2022 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (79 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...