Skønt træferiehus med spa, sauna, 2 badeværelser, tæt på havet

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 233, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2890
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Her midt i det populære feriehusområde i Bjerregård, ligger dette hyggelige træferiehus på Bjerregårdsvej 233, i roligt område – og ikke langt fra det brusende Vesterhav. Huset er med hele 2 badeværelser, hvilket gør huset ideelt til den store familie, – eller til 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Nyd naturen i al slags vejr – velvære for krop og sjæl

Det hyggelige feriehus, indbyder virkelig til en ferie med afslapning og familiehygge. Igennem de store vinduer mod syd fornemmer man hele tiden klitlandskabet og roen – også på de køligere dage, hvor husets hyggelige atmosfære lægger op til familiespil og afslapning foran brændeovnen.

Huset er velindrettet med en åben og veludrustet køkkenafdeling, med bl.a. opvaskemaskine. Fra stuen kan man både følge med i travlheden i køkkenet, se TV – eller nyde roen med en god bog foran brændeovnen.

Wellness efter en lang dag i klitterne eller ved stranden

Efter en lang spadseretur i klitterne eller langs Vesterhavet, er en tur i saunaen – eller i spaen – evt. med et glas vin på sidelinjen, ren hygge, nydelse og velvære.

Grillmiddag med solnedgangen og havets brusen i baggrunden

En hyggelig grillaften på terrassen en lun sommeraften og med solnedgangen over klitterne og havets brusen og salte duft i baggrunden, er den ultimative nydelse og total afslappende.

Huset har flere dejlige afskærmede terrasser rundt om huset – og på en lille forhøjning foran huset, finder I en træ-terrasse, hvorfra man har et fantastisk view over husområdet og klitterne.

På grunden finder I også noget for de mindste – her er gynger og sandkasse, som mange børn vil sætte stor pris på.  Derefter vil deres forældre sikkert sætte pris på, at der er vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Feriehusområdet på Holmsland Klit

Området her på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier, helt fra Nymindegab til Søndervig, igennem uspoleret natur og sommerhusområder – lige bag klitterne og væk fra vejen.

En tur til Hvide Sande er altid en oplevelse – her kan man besøge f.eks. en fiskeriauktion, Fiskeriets hus eller bare nyde en kop kaffe på havnen – og opleve den særlige stemning, der er her i den vestligste fiskeriby i Danmark.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2890

D.
sagde , Danmark

Dejligt for en børnefamilie. Spabad, to toiletter og hems.
Hyggelig stue og veludstyret køkken.En hyggelig kuperet grund.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.398
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...