Familieferie i storslået natur ved hav og fjord

3
icon
icon
icon

Vinterlejevej 13, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3063
4 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Haurvig finder I dette hyggelige sommerhus til 4 personer på Vinterlejevej 13. Huset ligger ikke langt fra Ringkøbing Fjord og Vinterleje Havn, på en stor kuperet naturgrund. Her er roligt og smukt – og ikke langt til hverken det fascinerende Vesterhav, hedeområderne eller fjorden.

Hyggeligt feriehus med legehjørne og brændeovn

Vinkelhuset her er hyggeligt og hjemligt indrettet. Opholdsrummet er med kombineret stue, spise- og køkkenafdeling. Køkkenafdelingen indeholder alt, hvad I har brug for til en god ferie, bl.a. mikroovn og opvaskemaskine.

På de køligere dage indbyder stuen til familiehygge med f.eks. kort- eller brætspil foran den knitrende ild i brændeovnen.

Mod syd er der yderlig et dejligt opholdsrum med det mest fantastiske view – igennem de store vinduespartier mod syd. Her kan man nyde en kop kaffe og udsigten, mens børnene leger i det hyggelige legehjørne.

Badeværelset har en fin størrelse, hvor der også er plads til vaskemaskine, som måske især børnefamilier vil blive glad for. De 4 sovepladser i huset er fordelt på 2 soverum, hver med 2 enkeltsenge.

Bilen parkerer I lige ved huset i carporten. Den energisparende varmepumpe kan ligeledes bruges som aircondition.

Nyd solopgangen og den storslåede natur fra terrassen

Fra den hyggelige og sydøstvendte terrasse har I en fantastisk udsigt over fjorden. Morgenkaffe til solopgangen over det skønne naturområde og den blanke fjord er ren velvære.

Dagen igennem kan I nyde livet på terrassen, mens de små gynger eller leger i sandkassen. Sidst på dagen kan I tilberede en lækker grillmiddag og nyde den på terrassen, mens man ser himlen farves orangerød over klitterne mod vest.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den flotte sandstrand, ligger Vesterhavet kun ca. et kvarters gang væk – perfekt til en aftentur.

Holmsland Klit – skøn natur mellem hav og fjord

Her på Vinterlejevej 13 ligger oplevelserne lige uden for døren. Den idylliske Vinterlejehavn ligger kun ca. 600 meter fra huset. Her fornemmer I lidt af en svunden tid, når I møder fjordfiskerne og deres både.

Området her er også kendetegnet ved gode cykelstier – igennem sommerhusområdet – væk fra vejen og lige bag klitterne. Så tag endelig cyklerne med eller lej nogle i området, hvis I er til aktiv ferie og vil opleve naturen på nærmeste hold.

Hvide Sande by er altid et besøg værd – her møder I et aktivt og spændende havnemiljø. Besøg evt. Fiskeriets Hus, turist-fiskeauktionen om søndagen – eller gå rundt på havnen og mærk stemningen her i Danmarks vestligste fiskeriby. I kan også prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter, bl.a. kabelbanen med vandski og surfskolen.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3063

D.
sagde , Danmark

Et rigtig fint hus med de ting, som er nødvendige for at kunne ferIere på en afslappet måde. God beliggenhed med blik til Ringkøbing Fjord. Gode havemøbler med god mulighed for læ ved vestlig vind. Dejlige omgivelser, lille hyggelig fiskerihavn og gode vandreture i sandklitterne.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 2.688
Renoveret / Byggeår:2020 / 1957

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...