Skønt feriehus 100 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 7, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3082
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt, muret feriehus med en skøn, førsteklasses beliggenhed på Havbjergevej 7. Sommerhuset ligger på en stor klitgrund kun 100 meter fra Vesterhavet. Indretningen i feriehuset er personlig og hyggelig, og du vil med garanti føle dig hjemme. Sommerhuset har 2 gode soverum og plads til 4 personer.

Hold ferie i vandkants Danmark – bare 100 meter fra Vesterhavet

Det er noget helt særligt at holde ferie ved Vesterhavet. At mærke naturens kræfter på tæt hold og nyde lyden af bølgeskvulp. Med dette skønne feriehus får I en helt unik beliggenhed bare et stenkast fra Vesterhavet. Feriehuset ligger nemlig i foden af den yderste klitrække ud mod vandet og har dermed en helt unik beliggenhed.

Træk i badetøjet, og snup en frisk dukkert i de brusende bølger. Eller find surfbrættet frem, og giv den gas hen over vandet. Uanset hvad du og din familie er til, så er strandlivet velvære for krop og sjæl. Og der er altid noget at give sig til ved vandet – hele året rundt. Her kan I bygge sandslotte, samle sten eller gå lange ture og nyde den friske luft.

Dejligt feriehus med skønne inde- og uderum

Feriehuset på Havbjergevej i Haurvig er lyst og pænt indrettet med små personlige detaljer, der skaber en varm og indbydende atmosfære i sommerhuset. Det forstærkes yderligere af de skrå trælofter, der giver en fornemmelse af rum i huset. Feriehuset har 2 gode soverum samt en dejlig sauna.

Det dejlige uderum har to fuldstændig ugenerede terrasser, hvorfra sommervejret kan nydes. Terrasserne er perfekte til dejlige dage i solen eller på lune sommeraftener med god mad og vin og godt selskab.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3082

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches Reetdachhaus aus Ziegeln gemauert, gut isoliert, praktisch eingerichtet, mit bequemen Betten ausgestattet mit eigenem und kurzem Weg über die Düne zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das schöne Haus liegt auf einem nicht einsehbaren, eingezäunten Grundstück. Um abends das Feuer im Ofen besser genießen zu können, wären etwas bequemere Sitzgelegenheiten schön. Das einzige Manko bei diesem, ansonsten sehr schönen Haus.
Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schön in die Dünen eingebetteten Haus. Perfekt für den Urlaub zu zweit oder zu viert mit Hund. Sehr gemütlich mit entspannen Atmosphäre.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...