Feriehus med super beliggenhed i sidste klitrække

3
icon
icon
icon

Havbjergevej 11, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3121
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Havbjergevej i sidste klitrække ned mod vandet finder du dette hyggelige feriehus med plads til 4 personer. Sommerhuset er omgivet af en stor lukket terrasse, hvoraf den ene del er overdækket. Her finder du altid en dejlig lækrog og en plads, hvor du kan nyde udsigten til det storslåede landskab.

Feriehus i sidste klitrække

Med en placering i sidste klitrække og bare 100 meter fra Vesterhavet, har dette sommerhus en helt unik beliggenhed. Sommerhuset ligger uforstyrret og danner de perfekte rammer for en god ferie i naturen. Og har I hund, er den meget velkommen i sommerhuset.

Miniput hus med hyggelig indretning og varmepumpe

Feriehusets køkken ligger i åben forbindelse med fællesrummet. Spisepladsen ligger i forlængelse af køkkenet og ud mod opholdsrummet, som er sommerhusets hjerte. Her kan I sidde i de bløde stuemøbler med en god bog og nyde varmen fra brændeovnen. Varmepumpe kan yderligere medvirke til at holde energiforbruget nede på et minimum.

Gode terrasser til mange hyggelige timer

Fra stuen er der direkte udgang til husets overdækkede terrasseområde. Takket være overdækningen forlænges udesæsonen væsentligt. Overdækningen skærmer for vinden og holder samtidig også på varmen. Denne del af terrassen er derfor helt perfekt til lune sommeraftener med mad fra grillen eller lune forårsdage, hvor solen endnu står lavt på himlen.

Ønsker I at gå eller cykle en tur i området, så der gode cykelstier, der løber helt fra Søndervig til Nymindegab. I kan eventuelt cykle en tur til Hvide Sande og opleve de mange aktiviteter, som byen har at byde på.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:42 / 3.300
Renoveret / Byggeår:1997 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...