Nyd udsigten over fjorden på Tornbjerrevej

4
icon
icon
icon
icon
Tornbjerrevej 78, Haurvig - Søg på husnr. D3137

På Tornbjerrevej i Haurvig ligger dette dejlige feriehus. Huset ligger på en flot kuperet naturgrund og har en fantastisk udsigt udover Ringkøbing Fjord fra både terrasse og stue. Det ideelle valg for dig, der gerne vil have en flot udsigt fra dit feriehus, og som gerne vil bo i komfortable rammer.

Fantastisk fjordudsigt på Tornbjerrevej

Den flotte fjordudsigt fra husets terrasse er noget af det første, du lægger mærke til, når du ankommer til huset. Den flade, rå bevoksning, som strækker sig ned til vandet står helt uberørt, og er en skøn kontrast til det moderne hus. Her kan du slappe af og nyde udsigten til det rolige vand på fjorden. En del af terrassen er overdækket. Det både forlænger de lune sommeraftener og skaber også læ for vejr og vind. Allerede på tidlige forårsdage er det dejligt at sidde her og nyde naturen. Feriehuset ligger desuden bare 5 minutters gang fra en lille idyllisk fjordhavn, som er et besøg værd.

Komfortabel indretning med spabad og sauna

Indenfor er huset lyst og dejligt indrettet med gode møbler og masser af moderne udstyr, som er med til at gøre ferien så behagelig som muligt. Har I lyst til at hoppe i sauna eller spabad – så er det også en mulighed. Det er særligt attraktivt på dage, hvor I har været meget ude i den friske luft. Det varme vand giver ny energi til både krop og sjæl.

Tjornbjerrevej i Haurvig

Tjornbjerrevej ligger med nogle af de absolut flotteste udsigter til Ringkøbing Fjord i Haurvig. Her kan solopgangen nydes i de stille morgentimer med en kop kaffe i hånden. Og bare et par kilometer nordpå ligger Hvide Sande med et hav af aktiviteter for familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.080
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...