Skønt feriehus med stråtag og stor hems

4
icon
icon
icon
icon

Vesterledvej 16, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3183
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt stort feriehus med stråtag og en stor hems i naturskønne Haurvig syd for Hvide Sande. Feriehuset er funktionelt og lyst indrettet med gode rum, hvor der er plads til hele familien. Udenfor har I en dejlige terrasse og have, mens I også kan nå Vesterhavet indenfor få minutter.

Familievenligt sommerhus med stor hems og hund tilladt

Her kan I holde ferie i et solidt bygget feriehus for familien, der ønsker komfort i rolige omgivelser. Vesterledvej 16 er et skønt feriehus til 6 gæster og 2 hunde. Her er de helt rette rammer for en afslappende ferie, og straks vil I føle jer hjemme! Udover de 3 værelser er der en stor hems, hvor børn og unge mennesker kan hygge sig for sig selv. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser, finder I både spa og sauna, der supplerer feriefornemmelserne. Ikke alene indbyder dette til selvforkælelse og ren afslapning, men også til leg for børnene. Ekstra praktisk for børnefamilien er her installeret vaskemaskine og tørretumbler.

Efter en oplevelsesrig dag, står den på fælles madlavning og sofahygge i hjerterummet; det rummelige opholdsrum, hvor køkken og stue smelter sammen. Her er smukke loftbjælker, et rengøringsvenligt klinkegulv samt plads til, at I alle kan være her. Måske I skal tilberede friskfanget fisk til aftensmaden, sætte en god film på tv’et eller samle hele familien til brætspilshygge omkring spisebordet. I stuen kan I åbne terrassedøren og bekymringsløst lade hunden trisse rundt inde og ude på den lukkede terrasse.

Sydvendt terrasse og dejligt græsareal til spil

Fra stuen kan I gennem havedøren træde ud på den fine lukkede terrasse, der er fuldt udstyret med både havemøbler og grill, og der inviteres til gode stunder under solen. Læg dig godt til rette på liggestolen, mens børnene har det sjovt på gyngerne. Her er noget for alle!

På sommerhusets østlige side er et stort grønt græsareal, hvor hele familien kan lege. Her kan der spilles fodbold, volley eller kongespil; kun fantasien sætter grænsen. Også her vil det typisk være muligt at se den smukke solopgang.

Hvide sandstrande, surfing og cafébesøg

Haurvig ligger imellem Hvide Sande og Bjerregård, og det er kendt for sine flotte naturområder og fantastiske strand. Her har I alle muligheder for at nyde kilometerlange gå/løbe- cykelture langs klitterne.

Tag mod Hvide Sande, hvor I finder et hav af aktiviteter. Der er alt fra vandski ved Kabelparken, fiskeri og fiskeauktion på havnen, hvor der også er mulighed for lidt shopping samt at finde en god café eller restaurant – her er noget for enhver smag!

Planlægger I at tage på en udflugt lidt længere væk, er både Legoland, Lalandia Aquadome, WOW Park eller Tirpitz gode bud.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3183

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt velindrettet og rummeligt sommerhus – gode senge og møbler.
Sommerhuset er hyggelig. Der er en dejlig stor lukket terrasse og med mulighed for at finde en plads at sole sig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Lage, gute Ausstattung des Hauses.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes helles Haus mit offenem Wohn/Essbereich und offener Küche. Großzügige abgetrennte Sonnenterrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.340
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...