Sommerhus med sauna og spa på kuperet naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterledvej 44 B, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3186
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig hyggeligt sommerhus med god beliggenhed venter jer her på en kuperet klitgrund i Haurvig. Der er en carport tilhørende feriehuset, en god lukket terrasse, spa og sauna. Der er plads til 6 feriegæster i sommerhuset, som ligger kun 550 m fra Vesterhavet. Der er gratis trådløst internet i feriehuset og det er tilladt at medbringe 1 hund.

Sommerhus bygget i træ

I stuen og køkkenet er der en rigtig hyggelig og indbydende indretning med loft til kip. Køkkenet er udstyret med en fryser på 52 liter, en mikroovn og en opvaskemaskine. I stuen er der en varmende brændeovn, som ikke mindst også spreder en ekstra hyggelig feriestemning. Her kan I hygge jer med en god film i fjernsynet – sommerhuset har nemlig danske tv-kanaler.

På badeværelset, som er udstyret med gulvvarme, er der lagt op til afslapning og velvære. Her finder I både spabad samt sauna, som er en perfekt afslutning på en lang gåtur ved det brusende Vesterhav – måske I endda har været en tur i bølgerne?

Som et ekstra plus er der et gæstetoilet, så der ikke opstår kø, når der skal børstes tænder.

Efter en oplevelsesrig feriedag kan I samle ny energi i de komfortable senge, som er fordelt på 4 soveværelser. Der er 3 dobbeltsenge samt 1 enkeltseng. 

Rigtig god terrasse

Udover carporten hører der også en rigtig god terrasse til feriehuset, som strækker sig om sommerhuset fra vest mod syd og øst. Den er helt lukket, hvilket naturligvis betyder, at både småfolk og hund kan færdes frit på den.

Sandkassen er også placeret på terrassen, mens gyngestativet er at finde på naturgrunden. Mod syd er terrassen også delvist overdækket og delvist afskærmet, så man her kan tilbringe lange, hyggelige grillaftener i sommerperioden, mens man nyder den skønne udsigt over klitlandskabet.

Sommerhuset på Vesterledvej 44 B ligger blot 550 meter fra Vesterhavet og stranden, som indebyder til lange gåture i den friske havluft.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2 stik).

Det siger vores gæster om sommerhuset D3186

DE
D.
sagde , Deutschland

Solides Haus mit ein paar, aber nicht gravierenden Macken
Toller Blick und am Rande des Wohngebietes

DK
D.
sagde , Danmark

Stort og rummelig og stor terrasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr offen und hell gestaltet. Man hat einen wunderbaren Ausblick über die Dünenlandschaft. Die vollständig umrandete Terrasse ist ein echtes Highlight. Auch die offene Küche, die den Koch des Abends nicht vom Abend ausschließt, eignet sich toll um leckere Abendessen auf den Tisch zu zaubern. Der Kamin sorgt durch seine einfache Bedienung zusätzlich für eine tolle und gemütliche Atmosphäre.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (52 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...