Sommerhus med stor hems og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 18, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3198
5 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et pænt og velholdt sommerhus med en dejlig lukket terrasse, især praktisk hvis I har småbørn eller hund med på ferien. Der er 2 soveværelser og en stor hems. Der er en rigtig flot brændeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet. 2 hunde er tilladt i huset.

Sommerhus i 2 plan

Der er 2 soveværelser i sommerhuset, begge har dobbeltsenge. Ovenpå er der en stor hems, hvor der er 2 enkeltsenge. Badeværelset har gulvvarme, der er en bruseniche, en sauna og en vaskemaskine med tørretumbler. Køkkenet har en fryser på 35 L, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen har loft til kip med hyggelige synlige bjælker samt en flot brændeovn, som skaber både hygge og varme. Der er desuden fladskærms-TV, DVD og gratis trådløst internet.

Skøn terrasse

Der er en skøn sydvendt og helt lukket terrasse, som også strækker sig om huset mod vest. Den er derfor ideel for familier med børn og/eller hunde. Der er kun 750 m til Vesterhavet, og området Haurvig byder på mange muligheder for skønne vandreture. Hvide Sande er kun ca. 7 km borte, og her er der et stort udvalg af butikker og restauranter, ligesom der er mange muligheder for lystfiskeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3198

D.
sagde , KOLDING

Super dejligt hus. Lille og hyggeligt med alt hvad man behøver.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...