Velholdt sommerhus på smuk naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon
2728
Vinterlejevej 45, Haurvig - Søg på husnr. D3303
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt og velholdt sommerhus med attraktiv beliggenhed for naturelskere. Huset ligger roligt på en stor naturgrund i Haurvig og i kort afstand fra fjorden. Huset har flere skønne og læfyldte terrasser. Den overdækkede terrasse giver dig mulighed for at forlænge sommeren.

Renoveret sommerhus i Haurvig

Et virkeligt dejligt og velholdt sommerhus med smuk og rolig beliggenhed på en dejlig naturgrund i Haurvig. Huset er lyst og indbydende indrettet med lyse trævægge og masser af store vinduespartier, der lukker lyset og naturen indenfor. Her er plads til 6 personer. I huset er 4 værelser, et med dobbeltseng og 2 med hver en enkeltseng. I det lille anneks er der en dobbeltseng. Pænt badeværelse med bruseniche. Veludstyret køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen er hyggeligt indrettet, med brændeovn og TV. I huset har du gratis trådløst internet.

Skønne terrasse

Fra stuen træder du ud på den fine overdækkede terrasse, som er så velafskærmet at du kan nyde den friske luft fra tidligt på foråret og langt hen på efteråret. Herudover er der flere gode lækroge rundt om huset. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3303

D.
sagde , Danmark

Godt velindrettet sommerhus navnlig køkkenredskaber i topSoverum:4
Bolig-/Grundareal:77 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...