Velholdt sommerhus på smuk naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon
Vinterlejevej 45, Haurvig - Søg på husnr. D3303
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt og velholdt sommerhus med attraktiv beliggenhed for naturelskere. Huset ligger roligt på en stor naturgrund i Haurvig og i kort afstand fra fjorden. Huset har flere skønne og læfyldte terrasser. Den overdækkede terrasse giver dig mulighed for at forlænge sommeren.

Renoveret sommerhus i Haurvig

Et virkeligt dejligt og velholdt sommerhus med smuk og rolig beliggenhed på en dejlig naturgrund i Haurvig. Huset er lyst og indbydende indrettet med lyse trævægge og masser af store vinduespartier, der lukker lyset og naturen indenfor. Her er plads til 6 personer. I huset er 4 værelser, et med dobbeltseng og 2 med hver en enkeltseng. I det lille anneks er der en dobbeltseng. Pænt badeværelse med bruseniche. Veludstyret køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen er hyggeligt indrettet, med brændeovn og TV. I huset har du gratis trådløst internet.

Skønne terrasse

Fra stuen træder du ud på den fine overdækkede terrasse, som er så velafskærmet at du kan nyde den friske luft fra tidligt på foråret og langt hen på efteråret. Herudover er der flere gode lækroge rundt om huset. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3303

D.
sagde , Danmark

Godt velindrettet sommerhus navnlig køkkenredskaber i topSoverum:4
Bolig-/Grundareal:77 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...