Feriehus med sauna og stråtag samt en skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 16, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3329
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende feriehus med sauna og stråtag i Haurvig. Huset har en skøn beliggehed og med en fantastisk udsigt over klitlandskabet. Indretningen er hyggelig, og her har du opholdsrummene i stueetagen og soveafdelingen ovenpå. Fra terrassen kan Vesterhavets brusen tydeligt høres .

Et indbydende feriehus med stråtag og en dejlig sauna

Et charmerende og hyggeligt indrettet feriehus i Haurvig til et par, som værdsætter roen og den helt fantastiske natur, som dette hus er beliggende midt i. Efter et par dage i huset er hverdagens stress og jag helt væk, for med en udsigt som denne og traveture langs Vesterhavet er krop og sjæl hurtigt fyldt med ro og ny energi. Der er god mulighed for at nyde solen på terrassen, som er beliggende på husets østlige og sydlige side.

En helt unik beliggenhed med udsigt til klitterne mod vest

Området, som dette feriehus er beliggende i er vidunderligt. Det kuperede klitlandskab er både smukt og barskt på samme tid, og der er ikke mange huse i synsfeltet. Stranden er enestående, og en gåtur her bliver bestemt et dagligt must. Og hvad er derefter bedre end en tur i saunaen – dette er ægte ferie. En tur til Hvide Sande er også populært, ikke kun for lystfiskere, men også for dig, der gerne vil opleve byens restauranter og butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3329

D.
sagde , Kgs. Lyngby

Sommerhuset ligger fantastisk tæt på stranden med en vidunderlig udsigt til klitterne og heden. Terrassen ligger ugeneret til vejen og kan bruges til morgen- og aftensol.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 2.758
Renoveret / Byggeår:2015 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...