Moderne sommerhus med udsigt over klitlandskabet, 350 m. fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 47, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3330
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I det populære feriehusområde Haurvig på Baunebjergvej 47 står dette topmoderne feriehus klar til feriegæster i 2021.
Feriehuset er lækkert indrettet med bl.a. sauna og brændeovn. Det ligger i det fantastiske klitlandskab og ud til det fredede hedeområde. Ved sommerhuset har I mulighed for at lade jeres el-bil ved ladestanderen.

Lyst og smagfuldt, i skandinavisk stil

Dette luksuriøse og spændende træferiehus er flot og stilfuldt indrettet, og man føler sig straks hjemme her.

Hjertet i sommerhuset er det store og flotte opholdsrum med kombineret køkken og stue med spiseafdeling og sofahjørne. De store vinduespartier tager naturen med helt ind i stuen, giver et fantastisk lys i hele rummet – og ikke mindst en formidabel udsigt fra både spisepladsen og det hyggelige sofahjørne.

Praktisk indretning med 2 badeværelser og sauna

Feriehuset er praktisk indrettet med 3 soverum, hver med en dobbeltseng og hele 2 fine badeværelser, så I undgår ventetid på tandbørstningen. Fra det ene badeværelse er der indgang til en sauna, hvor I rigtig kan blive gennemvarm efter en lang dag ved stranden og i klitterne.

Vaskemaskine og tørretumbler finder I naturligvis også i huset, hvilket gør det nemt at pakke til ferien.

Bo smukt midt i naturen, se solnedgangen og hør Vesterhavets brusen

Feriehuset på Baunebjergvej 47 råder over flere skønne terrasser, heraf også overdækket og med læ. Her kan I nyde de skønne sommeraftner med grill-middage, solnedgangen og havets brusen i baggrunden.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, ligger Vesterhavet kun ca. 350 meter væk – en lille gåtur på ca. 10 min. Den ultimative afslapning må være en stille aften, siddende på toppen af en klit – med et glas rosé – mens I kigger ud over havet og ser solen gå ned.

Natur oplevelser på Holmsland Klit

Området her på Holmsland Klit lige bag klitterne er kendetegnet ved gode cykelstier, som smyger sig igennem sommerhusområderne og det fredede klitlandskab

Et besøg i Hvide Sande er et ”must”. Oplev stemningen her på havnen, nyd en is, besøg fiskeriauktionen, se på spændende butikker – og slut evt. dagen af med en middag på en af byens gode restauranter.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3330

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ganz wunderbares Haus, in dem wir uns von der ersten Minute an wohl gefühlt haben. Äußerst geschmackvoll und wertig eingerichtet, mit liebevollen Details.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern und gleichzeitig sehr gemütlich. Wir haben uns von der ersten Sekunde an wohl gefühlt. Der großzügige Wohnbereich ist traumhaft schön.
Durch die umlaufende Terrasse findet man immer einen windgeschützten oder schattigen Platz.
Die Möbel sind alle sehr wertig und sehr bequem.
Wir kommen gerne einmal wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist absolut Top. Es fehlt einem an nichts und es ist ist perfektem Zustand. Hier macht Urlaub Spaß.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.367
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...