Hyggeligt ikke-ryger-hus i Haurvig med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon
Baunebjergvej 66, Haurvig - Søg på husnr. D3333

Dette skønne ikke-ryger-hus finder I på Baunebjergvej 66 i Haurvig. Huset har plads til op til 6 personer og ligger tæt på Vesterhavet og den flotte sandstrand. Det er blandt andet udstyret med sauna og spa og opfylder alle forventningerne.

Nyd jeres ferie i dette skønne ikke-ryger-hus

Et rigtig hyggeligt sommerhus, hvor I helt sikkert kan tilbringe en afslappende ferie med familien eller vennerne. Det store spise- og stuerum indbyder til fællesspisning og samvær. Her finder I også brændeovnen, som vil varme jer på de køligere dage og samtidig sørge for ægte feriestemning.

De mange, store vinduer lader masser af lys slippe ind og giver jer en flot udsigt ud over landskabet. Huset råder selvfølgelig også over en gratis internetforbindelse, så I kan medbringe computer og andet elektronik hjemmefra.

Ren afslapning i saunaen og spaen

Huset er udstyret med to badeværelse, som bestemt er praktisk, hvis I er 6 personer af sted. I det store badeværelse finder I saunaen og spabadet, hvor I kan læne jer tilbage og blive varmet igennem efter en lang dag ude i den friske luft.

Efter et besøg i saunaen eller spaen kan I sætte jer godt til rette i sofaen med en god bog og et glas vin og på bedste vis lade dagens sidste timer rinde ud.

Lækre terrasser og kort afstand til stranden

Huset råder over flere terrasser, hvor I har god mulighed for at nyde de dejlige solskinsdage. I det gode vejr kan I også planlægge en udflugt til stranden, som kun ligger 500 meter væk fra huset og hurtigt kan nås til fods. Her kan børnene få lov at lege i sandet, mens I nyder de flotte omgivelser og vejret.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 900
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...