Hyggeligt og renoveret sommerhus i Haurvig med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 66, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3333
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus, som er renoveret i 2022, finder I på Baunebjergvej 66 i Haurvig. Sommerhuset har plads til 6 personer samt 1 hund og ligger tæt på Vesterhavet og den kilometer lange hvide sandstrand. Feriehuset er blandt andet udstyret med sauna og spa og opfylder alle forventningerne.

Nyd jeres ferie i dette skønne, renoverede sommerhus

Et rigtig hyggeligt sommerhus, hvor I helt sikkert kan tilbringe en afslappende ferie med familien eller vennerne. Stue/køkken afdelingen er i åben forbindelse og med lækkert trægulv. Her finder I også brændeovnen, som vil varme jer på de køligere dage og samtidig sørge for ægte feriestemning. Medbring gerne familiens hund, den vil elske at lege på stranden eller blot ligge og blive varmet igennem foran brændeovnen.

Køkkenet er fra 2022 og er med super fine, nye hvidevarer. Her er både opvaskemaskine og mikroovn, som gøre ferien lidt lettere.

De mange, store vinduer lader masser af lys slippe ind og giver jer en flot udsigt ud over landskabet. Feriehuset råder selvfølgelig også over en god internetforbindelse.

Lækkert badeværelse med sauna og spa

Sommerhuset er udstyret med to badeværelser, som bestemt er praktisk, hvis I er 6 personer af sted. I det store badeværelse finder I saunaen og spabadet, her kan familien slappe af og nyde det sammen, efter en dejlig dag på stranden. Rene håndklæder er garanteret gennem den kombinerede vaskemaskine og tørretumbler.

Efter et besøg i saunaen eller spaen, kan I sætte jer godt til rette i sofaen med en god bog og et glas vin og på bedste vis lade dagens sidste timer rinde ud. Put brænde i brændeovnen og nyd et glas vin, mens ilden gnitrer.

Feriehusets tre soveværelser har behagelige trægulve og to af værelserne har dobbelsenge og det tredie værelse har to enkelt senge.

Lækre terrasser og kort afstand til stranden

Sommerhuset har overdækket og delvist afskærmet terrasse, hvor I har god mulighed for at nyde de dejlige solskinsdage. I det gode vejr kan I også planlægge en udflugt til stranden, som kun ligger 500 meter væk fra huset og hurtigt kan nås til fods. Her kan børnene få lov at lege i sandet, mens I nyder de flotte omgivelser og vejret.

Eller tag jeres cykler med og nyd en dejlig, smuk tur på naturcykelstien.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3333

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein toll eingerichtetes Ferienhaus mit einer super Raumaufteilung und hochwertiger Ausstattung. Dieses Haus ist für 6 Personen gut ausreichend und trotz der Nähe zur Straße angenehm ruhig. Zwei große Terrassen und beide überdacht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren im November zwei Wochen im Ferienhaus und haben uns sehr wohl gefühlt. Mit Kleinkind und Hund hat das Haus die perfekte Größe. Der Whirlpool ist schön und bietet nach langen Spaziergängen eine gute Wellnessoase. Die Sauna ist sehr klein, hier wäre eine größere Sitz-/Liegefläche besser.
Die Küche ist super ausgestattet und das große Sofa im Wohnzimmer perfekt für gemütliche Abende. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist hell und modern eingerichtet.Die Küche gut sortiert ausgestattet. Wir fühlten uns zum wiederholten Mal sehr wohl.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 900
Renoveret / Byggeår:2022 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...