Lækkert feriehus med wellness og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Vinterlejevej 5, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3375
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Er du til åbne vider, udsigt til klitter så langt øjet rækker og komfort, så er dette personlig indrettede feriehus noget for dig. Tag familien og hunden eller jeres gode venner med på en skøn ferie i et sommerhus med wellness og en fantastisk udsigt. Feriehuset er opført af en anerkendt lokal håndværker og er meget solidt og velindrettet med gode gennemtænkte løsninger både ude og inde.

Lækker indretning lys og hyggelig med brændeovn

På Vinterlejevej 5 er der højt til loftet i den store stue, hvor en energivenlig varmepumpe sørger for et godt varmt indeklima. Det åbne køkken og det lange spisebord indbyder til lange familiemiddage med hyggesnak og familiespil, eller I sætter jer til rette i de gode stuemøbler og ser en god film på det store fladskæms-TV med Apple-tv og Cromecast, noget især børnene vil glæde sig over.

2 badeværelser sauna og spa

Feriehuset er indrettet med 3 gode soverum og egner sig pga. de 2 badeværelser ikke kun til familien, men også til vennepar, som sammen vil tilbringe en ferie ved Vestkysten. Her er rigelig mulighed for rigtig at slappe af og hygge sig med både sauna og spa i et af badeværelserne.

Fantastisk udsigt og stor lukket terrasse

Udsigten fra alle sommerhusets vinduer er fantastisk, her er åbne vidder og et fantastisk lys. Klart, at man vil tilbringe så meget tid som muligt ude i den smukke natur med den skønne havluft. På Vinterlejevej 5 er der fra stuen direkte udgang til en rigtig stor lukket terrasse, hvor I altid kan finde et sol- og læhjørne, og hunden ikke kan smutte nogen steder. Og imens I hygger jer med avisen på feriehusets liggestole vil børnene elske, at svinge gennem luften på sommerhusets gynger.

Beliggenhed ved hav og fjord

Er du både til Vesterhavet med de endeløse strande og Ringkøbing fjord med det fantastiske fugleliv, så ligger feriehuset midt i mellem. Fra sommerhuset er der ca. 600 meter til Vesterhavet og 600 meter til Ringkøbing fjord.

Tag hunden og børnene med en tur til Vesterhavet og blive blæst godt i gennem, eller udforsk den stille fjord der ligger få minutters gang fra sommerhuset.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3375

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat mir sehr gut gefallen,direkt an der Düne.der eingezäunte Garten war für den Hund perfekt,Tür auf und er konnte raus.Alles sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet.Die Größe war auch perfekt.da keine direkten Nachbarn da waren,war es eine himmlische Ruhe komme gerne wieder .
Farvel

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, komplett eingerichtetes Ferienhaus am Ringkøbing Fjord. Ideal für Hundebesitzer und Familien mit kleinen Kindern, da es eine abgeschlossene Rasenfläche mit Terasse gibt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es liegt ja immer beim Betrachter Dinge zu mögen oder eben nicht. Wir können nur für uns und unsere Erwartung sprechen. Diese Ferienhaus hat unsere Erwartung bezüglich der Lage und der Ausstattung voll erfüllt. Wir mögen den längeren Spaziergang zum Strand und genießen dafür den Blick auf den Fjord. Wir finden die Nähe zur Straße auch garnicht störend. Wir haben uns gut erholt und konnten die Ruhe genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2006 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...