Sommerhus med sauna og spa på Baunebjergvej

4
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 20 A, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3376
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velindrettede feriehus finder du på Baunebjergvej 20 A ved Sønder Haurvig syd for Hvide Sande. Sommerhuset fremstår både lyst og indbydende, og udenfor finder du en rigtig dejlig, lukket terrasse mod vest, som er delvist overdækket. Her er der masser af læmuligheder. Perfekt til hundeejere.

Dejlig, lys indretning skaber en god stemning

Indenfor er sommerhusets indretning lys og imødekommende. Feriehuset har med sine i alt 4 soverum plads til 8 personer. Det er primært de lyse trævægge og lofter, der dominerer indretningen i det store opholdsrum, som ligger i åben forbindelse med feriehusets køkken. Træets udformning, der går til kip, og duften fra træet skaber sammen med de store flotte vinduespartier en rigtig sommerhusstemning og et flot lysindfald i feriehuset. Uanset årstid.

I sommerhuset er der en energibesparende varmepumpe, som I kan bruge til at holde en behagelig temperatur.

Som et ekstra plus er der både sauna og spabad i sommerhuset, som er ideelt efter en frisk gåtur ved Vesterhavet.

God lukket terrasse

Sommerhuset har en dejlig lukket terasse mod vest, som er delvist overdækket. Her kan sommeraftenerne nydes med et koldt glas hvidvin, mens solen går ned i horisonten. Terrassen er samtidig helt ideel for hundeejere, da hunden kan gå frit på terrassen.

Baunebjergvej ved Haurvig

Baunebjergvej ligger på den sydlige del af landtangen Holmsland Klit i området Haurvig. Området byder på utrolig smuk natur og højt til himlen. Her kan du blandt andet besøge Abelines Gård, som giver et rigtigt godt billede af, hvordan det var at bo på Klitten i gamle dage. Derudover er der mulighed for at tage en tur på hesteryg langs stranden og i den flotte natur.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3376

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus macht insgesamt einen guten Eindruck. Sowohl von aussen wie von innen. Es ist gut ausgestattet und bietet ausreichend Platz für 6 Personen. Bei 8 wird es etwas schwierig, aber ist machbar.
Ich würde dieses Haus auch weiter empfehlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Skøn indretning med stor køkken/stue som husets hjerte. Dejligt stort badeværelse samt et ekstra. Perfekt med stakit om terrasse, hvis man har hund med. Varmepumpe er også et plus. Alt i alt et fantastisk feriehus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kann das Haus nur weiter empfehlen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...