Sommerhus på Baunebjergvej

4
icon
icon
icon
icon
Baunebjergvej 20 A, Haurvig - Søg på husnr. D3376

Dette dejlige og velindrettede feriehus finder du på Baunebjergvej ved Sønder Haurvig syd for Hvide Sande. Huset fremstår både lyst og indbydende, og udenfor finder du en rigtig dejlig, lukket terrasse mod vest, som er delvist overdækket. Her er der masser af læmuligheder. Perfekt til hundeejere.

Dejlig, lys indretning skaber en god stemning

Indenfor er husets indretning lys og imødekommende. Huset har med sine i alt 4 soverum plads til 8 personer. Det er primært de lyse trævægge og lofter, der dominerer indretningen i det store opholdsrum, som ligger i åben forbindelse med husets køkken. Træets udformning, der går til kip, og duften fra træet skaber sammen med de store flotte vinduespartier en rigtig sommerhusstemning og et flot lysindfald i huset. Uanset årstid.

God lukket terrasse

Huset har en dejlig lukket terasse mod vest, som er delvist overdækket. Her kan sommeraftenerne nydes med et koldt glas hvidvin, mens solen går ned i horisonten. Terrassen er samtidig helt ideel for hundeejere.

Baunebjergvej ved Haurvig

Baunebjergvej ligger på den sydlige del af landtangen Holmsland Klit i området Haurvig. Området byder på utrolig smuk natur og højt til himlen. Her kan du blandt andet besøge Abelines Gård, som giver et rigtigt godt billede af, hvordan det var at bo på Klitten i gamle dage. Derudover er der mulighed for at tage en tur på hesteryg langs stranden og i den flotte natur.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...