Luksusferiehus med wellnessafdeling ved Vesterhavet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 9, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3402
12 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 29
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus er med i den absolutte topklasse af luksushuse – og det er med god grund! Her er bl.a. en stor saltvandspool, hvor børn og barnlige sjæle kan slå sig løs. Og er du mere til ro og afslapning, kan du nyde udsigten til klitterne på terrasserne – eller tage et skyl under feriehusets udendørs bruser efterfulgt af en tur i udespaen. Alt imens din el bil bliver ladet ved husets ladestander.

Luksusferiehus til en skøn familieferie

Det er ikke kun de ekstraordinære faciliteter i sommerhuset, der gør det til et luksusferiehus. Det er nemlig blevet bygget med stor omtanke for kvalitet, æstetik og endnu vigtigere, dine ønsker og behov.

Den gode indretning gør det nemt og bekvemt at holde ferie med hele familien. I hjertet af feriehuset har du et skønt rummeligt opholdsrum med et åbent køkken, spiseafdeling og stue. Rummet indbyder ganske enkelt til samvær og kvalitetstid med familien – hvad enten det er over fælles madlavning, brætspil med børnene eller hygge i sofaen med en god film.

Køkkenet er veludstyret med 2 opvaskemaskiner, 2 ovne, fuldautomatisk kaffemaskine, vinkøler samt amerikanerkøleskab og en ekstra, lille fin detalje i sommerhuset er det gennemgående musikanlæg fra Sonos, som findes I alle rum.

Gode soveafdelinger med egne badeværelser

Fordelingen af de 6 soverum og 5 badeværelser er lavet således, at flere familier / generationer kan have sin helt egen afdeling med eget badeværelse. Værelserne er indrettet med komfortable senge, hvoraf der er 5 dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I en køjeseng, som er et stort hit for børnene.

I vil sikkert også sætte pris på det store bryggers, hvor I har mulighed for opbevaring og tøjvask mm. under ferien.

Stort poolrum og mulighed for afslapning og velvære

Et af sommerhusets absolutte highlights er det fine poolrum, hvor hele familien kan få mange timer til at gå. Den 29 m2 store saltvandspool er opdelt i 2, hvoraf den ene er en børnepool til familiens yngste. Poolen har modstrømsanlæg, og her er desuden både klatrevæg, vippe og rutsjebane til poolen.

Fra poolen kan I nyde udsigten til de omkringliggende klitter, som præger det naturskønne område.

For mange feriegæster er luksus lig med wellness – og i dette feriehus er det ingen undtagelse. På det ene badeværelse indbyder spabadet til varme afslappende stunder, hvor musklerne bliver løsnet og hverdagens stress glemmes.

Udenfor har I en sauna samt en opvarmet udendørs spa med udsigt over klitterne, hvor du kan samle fornyet energi eller gå en tur under den udendørs bruser (kan benyttes fra april til oktober) efter en badetur ved stranden. 

Gode terrasser med udsigt til klitterne

Feriehuset ligger på en flot naturgrund i kort gåafstand fra Vesterhavet og dets gode sandstrand, som indbyder til gåture og leg hele året rundt. Dermed har du også en flot udsigt til klitterne på de gode, store træterrasser, hvoraf der ligeledes er rig mulighed for at søge læ på et af de 2 overdækkede terrasser. Et flottere scenarie på de solskinsrige dage og hyggelige grillaftener findes ikke.

Når det begynder at blive køligt på en ellers lun sommeraften, kan I tænde for terrassevarmeren, så I kan nyde den friske havluft til sent ud på aftenen.

Som ekstra er der mulighed for opladning af el-bilen. Lademuligheden er en ladestander (type 2), medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3402

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war das schönste welches wir je hatten. Die Größe war super und vorallem die Anzahl der Bäder. Die Kinder wollten gar nicht aus dem Poolbereich raus kommen. Der Abstand zum Strand war sehr gut und zum Brötchen holen mussten wir 7km zurück legen was aber schnell ging. Die Küche war prima ausgestattet und die Betten ultra bequem. Wir kommen auf jedenfall wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren vom Haus sofort überzeugt. Sowohl der Poll drinnen und draußen waren bereits warm bei der Ankunft. Das Haus war sehr sauber. Durch die Zimmeraufteilung hat man auch genügend Privatsphäre. Dieses Haus werden wir bestimmt wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist SUPER! Es ist sehr gut ausgestattet und sehr gemütlich. Uns hat die Verteilung der Zimmer sehr gut gefallen. Die Beschreibung entspricht der Wirklichkeit. Alles, was in den schon geschriebenen Rezessionen geschrieben wurde, können wir bestätigen, deshalb halte ich mich kurz ;O)
Wir kommen wieder, haben schon für nächstes Jahr wieder reserviert und freuen uns jetzt schon!

Ich würde hier gern auch noch die Esmark als Ferienhausvermieter erwähnen. Wir haben selten eine so nette, aufmerksame, kompetente und schnelle Ferienhausvermietung erlebt. Einfach top!

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:275 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 2016

Køkken:

Køleskab, fryser (144 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...