Luksusferiehus med wellnessafdeling ved Vesterhavet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 9, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3402
12 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 29
Swimmingpool
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus er med i den absolutte topklasse af luksushuse – og det er med god grund! Her er bl.a. en stor saltvandspool og et skønt aktivitetsrum, hvor børn og barnlige sjæle kan slå sig løs. Og er du mere til ro og afslapning, kan du nyde udsigten til klitterne på terrasserne – eller tage et skyl under feriehusets udendørs bruser efterfulgt af en tur i udespaen. Alt imens din el bil bliver ladet ved husets ladestander.

Luksusferiehus til en skøn familieferie

Det er ikke kun de ekstraordinære faciliteter i sommerhuset, der gør det til et luksusferiehus. Det er nemlig blevet bygget med stor omtanke for kvalitet, æstetik og endnu vigtigere, dine ønsker og behov.

Den gode indretning gør det nemt og bekvemt at holde ferie med hele familien. I hjertet af feriehuset har du et skønt rummeligt opholdsrum med et åbent køkken, spiseafdeling og stue. Rummet indbyder ganske enkelt til samvær og kvalitetstid med familien – hvad enten det er over fælles madlavning, brætspil med børnene eller hygge i sofaen med en god film.

Køkkenet er veludstyret med 2 opvaskemaskiner, 2 ovne, espressomaskine, vinkøler samt amerikanerkøleskab og en ekstra, lille fin detalje i sommerhuset er det gennemgående musikanlæg fra Sonos, som findes I alle rum.

Gode soveafdelinger med egne badeværelser

Fordelingen af de 6 soverum og 5 badeværelser er lavet således, at flere familier / generationer kan have sin helt egen afdeling med eget badeværelse. Værelserne er indrettet med komfortable senge, hvoraf der er 5 dobbeltsenge. På det sidste værelse finder I en køjeseng, som er et stort hit for børnene.

I vil sikkert også sætte pris på det store bryggers, hvor I har mulighed for opbevaring og tøjvask mm. under ferien.

Stort poolrum og mulighed for afslapning og velvære

Et af sommerhusets absolutte highlights er det fine poolrum, hvor hele familien kan få mange timer til at gå. Den 29 m2 store saltvandspool er opdelt i 2, hvoraf den ene er en børnepool til familiens yngste. Poolen har modstrømsanlæg, og her er desuden både klatrevæg, vippe og rutsjebane til poolen.

Fra poolen kan I nyde udsigten til de omkringliggende klitter, som præger det naturskønne område.

For mange feriegæster er luksus lig med wellness – og i dette feriehus er det ingen undtagelse. På det ene badeværelse indbyder spabadet til varme afslappende stunder, hvor musklerne bliver løsnet og hverdagens stress glemmes.

Udenfor har I en dejlig sauna og opvarmet udendørs spa med udsigt over klitterne, hvor du kan samle fornyet energi eller gå en tur under den udendørs bruser (kan benyttes fra april til oktober) efter en badetur ved stranden.

Gode terrasser med udsigt til klitterne

Feriehuset ligger på en flot naturgrund i kort gåafstand fra Vesterhavet og dets gode sandstrand, som indbyder til gåture og leg hele året rundt. Dermed har du også en flot udsigt til klitterne på de gode, store træterrasser, hvoraf der ligeledes er rig mulighed for at søge læ på et af de 2 overdækkede terrasser. Et flottere scenarie på de solskinsrige dage og hyggelige grillaftener findes ikke.

Når det begynder at blive køligt på en ellers lun sommeraften, kan I tænde for terrassevarmeren, så I kan nyde den friske havluft til sent ud på aftenen.

Som ekstra er der mulighed for opladning af el-bilen. Lademuligheden er en ladestander (type 2), medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3402

DE
D.
sagde , Deutschland

Das perfekte Haus für anspruchsvolle Gruppen bis 10 Personen: Ansprechende Raumaufteilung, sehr gute Ausstattung, tolle Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus lässt keine Wünsche offen. Es ist sehr geschmackvoll, gut überlegt und sehr hochwertig eingerichtet. Das ganze Haus ist großzügig und man kann sich bei Bedarf gut zurückziehen. Mehrere Highlights insbesondere der Pool mit Gegenstromanlage, Springturm und Rutsche, aber auch der Jaccuzi und der Billardtisch haben keine Langeweile aufkommen lassen. Wir waren mit 7 Erwachsenen, 3 Kindern und Hund in diesem wunderschönen Haus, das wir wärmstens empfehlen können.

DE
D.
sagde , Selmsdorf

Ein großzügiges Haus mit allem Annehmlichkeiten die man sich wünschen kann , dabei sehr Energie sparsam für ein Haus mit Pool.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:275 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 2016

Køkken:

Køleskab, fryser (144 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...