Dejligt, hyggeligt sommerhus med spabad og sauna

3
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 25, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3450
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
8000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Laust Diges Vej 25 ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer, som blev renoveret i 2020. Det familievenlige feriehus indbyder til en afslappende ferie for hele familien. Med en dejlig stor græsplæne, gynger, sandkasse, spa og sauna står familiehyggen i centrum, tæt på den smukke natur og vandet, beliggende på Holmsland Klit.

Dejlig stor opholdsstue og åbent køkken

Feriehuset er renoveret i 2020 og indbyder til en dejlig afslappende familieferie. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og spisestuen og her kan familien være tæt sammen, også når du forbereder en lækker aftensmad. I køkkenet finder du opvaskemaskine og mikroovn samt en separat fryser (80l).

 Fra de store panoramavinduer kommer det meget flotte lysindfald ind, og man ser de smukke lofter, som er op i kip. Et dejligt spiseområde, som indbyder til brætspil og familiær hygge, mens I nyder et koldt glas vin eller en god kop kaffe. Den energibesparende varmepumpe kan tændes på de kolde dage.    

3 soveværelser samt badeværelse med gulvvarme  

I feriehuset er der 3 soveværelser, de to af dem med dobbeltsenge og det tredje værelse er med køjesenge, som er et stort hit blandt børnene. Her kan du få ro og ladet op til de næste dages aktiviteter.

I det lyse og venlige badeværelse er der vaskemaskine, som vil give jer mulighed for at vaske håndklæder til næste dags strandture. Efter en dejlig dag på stranden, kan spaen nydes sammen med familien. Eller I kan sætte jer ind i saunaen, efter en skøn gåtur i vores smukke natur og nyde varmen strømme gennem hele kroppen.

Delvist overdækket, sydvendt terrasse

På den store, sydvendte og delvist overdækkede terrasse, kan du læse en god bog på liggestolene eller nyde en god kop kaffe ved havebordet sammen med familien. Du kan nyde sommerens lune aftener udenfor og tilberede lækkert mad på grillen. Med gynge og sandkasse samt en stor plænegrund kan børnene lege og spille hele dagen. Måske et kongespil kan friste familien på en lun sommerdag?

Dejligt, stille sommerhusområde i Haurvig

Det hyggelige sommerhus på Laust Diges Vej 25 ligger i Haurvig mellem Ringkøbing fjord og Vesterhavet. Efter kun 900 meter er du på den kilometer lange, hvide sandstrand, som indbyder til mange sjove timer med leg, gåture, finde sten og muslinger samt bygge store sandslotte.

Fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord strækker sig en meget smuk natursti gennem hede-landskabet, som indbyder til lange gå- og cykelture. Kør f.eks. en dejlig tur til Hvide Sande, en hyggelig fiskerby med lækre fiskerestauranter og cafeer. Gå en tur på havnen og mød fiskerne – hvis du er heldig, kan du købe friske fisk direkte fra bådene. Vil du selv forsøge dig som fisker, kan du fange sild og makreller ved slusen i Hvide Sande.

På østsiden af Haurvig ligger Ringkøbing Fjord, som er et stort vandsportsområde. Her kan du surfe, sejle kano, prøve SUP eller nyd en tur på kabelbanen, som ligger lige nord for Hvide Sande.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2 stik).

Det siger vores gæster om sommerhuset D3450

DE
D.
sagde , Deutschland

Man kommt über eine sehr schöne große Terrasse an der Seite hinein, dann ist man im Wohnzimmer/Essbereich, links ist die offene Küche,dahinter das kleine Zimmer mit Hochbett, sehr klein, rechts geht es zum Badezimmer schön groß, dann die zwei Schlafzimmer leider auch sehr klein aber tolle Betten, die Wohnung ist etwas Kleiner wie sie auf den Bildern ausschaut

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön,ich würde es jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, sehr gepflegtes Haus, in dem es an nichts fehlt. Alles ist durchdacht und liebevoll umgesetzt. Das Haus liegt am Rand der Siedlung mit einem schönen großen Garten und einem großartigen Blick über die Wiesen bis zur Kirche von Haurvig. Die Sauna ist wunderbar heiß, anders als in manchen anderen Häusern. Wahrlich ein Haus zum Wohlfühlen und Wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...