Lækkert feriehus med overdækket terrasse tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 43, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3540
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil du gerne holde ferie i et moderne feriehus og tæt på Vesterhavet, så er dette feriehus sikkert det helt rette. Det ligger i Haurvig, der med sin smukke natur og korte afstand til både stranden og Hvide Sande er yderst attraktivt.

Et feriehus du simpelthen skal opleve

Beliggenheden er det ikke den eneste fordel ved feriehuset. Det er også rigtig dejligt indrettet, så det er indbydende, familievenligt og helt perfekt til en ferie med fokus på samvær, kvalitetstid og afslapning.

I stuen har du en dejlig brændeovn, som spreder ekstra varme og hygge på de køligere dage. Så efter en frisk gåtur kan du hurtigt få varmen og slappe af med en god bog. En lynhurtig internetforbindelse giver mulighed for at streame en god film, hvis I har lyst til indendørs sofa-hygge.

På badeværelset har du også en sauna og et spabad, som er helt perfekt, hvis du trænger til lidt selvforkælelse. Her får varmen og feriestemningen krop og sind til at slappe helt af.

Et rigtig skønt sommerhus, men ikke egnet til gangbesværede, da det ligger lidt højt.

Nyd ferien på terrassen

Området og naturen indbyder også til afslapning i det fri, så snart vejret er til det. Og ved feriehuset har du en skøn terrasse, hvor du kan slappe af, grille og bare være sammen med familien. En del af terrassen er overdækket, så den er helt perfekt til en grillaften i den friske havluft og med den smukke natur i baggrunden.

Gåture ved stranden giver fornyet energi

Vesterhavet og dets smukke natur er unægtelig områdets største attraktion. Her kan du nyde lange gåture hele året rundt, der får dig til at glemme hverdagens travle tempo.

Derudover er den hyggelige havneby, Hvide Sande, kun 5 min. kørsel derfra. Her kan du opleve den hyggelige autentiske atmosfære på havnen, købe friske fisk, shoppe eller besøge en af den gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3540

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus für einen entspannten Urlaub in den Dünen. Sehr ruhig gelegen. Das separate Kinderzimmer mit Hochbett für 2 Kinder ist perfekt. Absolut weiterzuempfehlen – wir kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein traumhaftes Haus in schöner Lage mit super Ausstattung und herrlich eingewachsener Terrasse!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, schön eingerichtet, Entspannung garantiert, sogar mit Kindern 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 1.507
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...