Velholdt sommerhus på Laust Diges Vej tæt på fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 1, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3564
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Meget pænt og meget velholdt feriehus, beliggende på Laust Diges vej i Haurvig, på en delvist afskærmet naturgrund. Huset er omgivet af en stor lukket terrasse, især praktisk for familier med småbørn eller husdyr.

Smuk natur

Ikke langt fra Ringkøbing Fjord og en knapt en kilometer fra Vesterhavet ligger dette hyggelige sommerhus. Er du naturelsker, er huset her på Laust Diges Vej et godt udgangspunkt for lange udflugter i den barske og særprægede natur ved den jyske Vestkyst. Lige i nærheden er der et stort område med hede og klitter og der er kun et par minutters gang til Ringkøbing Fjord.

Velholdt sommerhus

Huset ligger for enden af Laust Diges Vej og er godt afskærmet fra hovedvejen. Her er plads til 6 personer i de 3 soveværelser. 2 soveværelser har dobbeltsenge og et soveværelse har en køjeseng, som ungerne som regel elsker. Alle soveværelserne har gulvtæppe. Du har et stort badeværelse indrettet med boblebad til 2 personer, bruseniche og indgang til lille sauna. Pænt køkken. med opvaskemaskine, mikroovn og fryser. Køkkenet er i åben forbindelse med lys og indbydende stue, som er indrettet med komfortable møbler, fladskærm, DVD og brændeovn. Gratis trådløst internet.

Skøn terrasse

Fra stuen er der udgang til en dejlig stor lukket terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan du altid finde en læfyldt plet hvor den friske luft kan nydes. Det er muligt at lukke terrassen helt at så småbørn eller hund ikke bliver væk i et ubevogtet øjeblik. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Til ungerne er der opstillet gynge og sandkasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1997 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...