Indbydende og velholdt sommerhus på Laust Diges Vej tæt på fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 1, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3564
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her kan I holde en dejlig ferie i et hyggeligt feriehus, som er renoveret i 2023 og beliggende på en delvist afskærmet naturgrund. Feriehuset er omgivet af en stor lukket terrasse, der især er praktisk for familier med småbørn eller husdyr.

Smuk natur i området

Ikke langt fra Ringkøbing Fjord og knapt en kilometer fra Vesterhavet ligger dette hyggelige sommerhus på Laust Diges Vej 1. Midt på landtangen imellem Nymindegab og Hvide Sande med et godt udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter i den barske og særprægede natur ved den jyske vestkyst. For naturelskere er her et dejligt område med hede og klitter, og der er kun et par minutters gang til Ringkøbing Fjord, hvilket betyder et rigt og varieret fugleliv. Tag kikkerten med på en udflugt til fjorden, eller ud til Tipperne, som er egnens store fuglereservat.

Velholdt sommerhus med brændeovn, sauna og spa

Sommerhuset ligger for enden af Laust Diges Vej og er godt afskærmet fra hovedvejen. Den lyse og indbydende stue, som er indrettet med komfortable møbler, fladskærm, DVD og brændeovn er åben i forbindelse med et dejligt, renoveret køkken med opvaskemaskine, mikroovn og fryser. En energibesparende varmepumpe letter på budgettet. 

Du har et stort, renoveret badeværelse, indrettet med boblebad til 2 personer, bruseniche, vaskemaskine og indgang til en lille sauna.

Der er plads til op til 6 personer i de 3 soveværelser, 2 soveværelser har dobbeltsenge, mens det sidste soveværelse har en dejlig bred seng 200×120.

Feriehuset har et flot trægulv i hele sommerhuset, med undtagelse af badeværelset med klinker og gulvvarme.

Skøn terrasse

Fra stuen er der udgang til en dejlig stor lukket terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan du altid finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde den friske luft. Det er muligt at lukke terrassen helt af, så småbørn eller hund ikke bliver væk i et ubevogtet øjeblik. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Til ungerne er der opstillet gynge og sandkasse, hvor de kan nyde det gode vejr, mens der grilles aftensmad, som efterfølgende skal nydes på terrassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3564

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super ausgestattet und sehr sauber,wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen sehr gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Ferienhaus von A bis Z alles vorhanden kann man nur empfehlen immer wieder gerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches und sehr gut eingerichtetes Ferienhaus, an dem nichts fehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2023 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...