Dejligt velholdt feriehus mellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Vinterlejevej 9, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3599
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Vinterlejevej 9 ligger dette rigtig dejlige og velholdte feriehus beliggende på en klitgrund med udsigt over engene og med kig til den smukke Ringkøbing Fjord. Sommerhuset har klimaanlæg og er smagfuldt og komfortabelt indrettet. Terrassen er stor og indbyder til udendørs afslapning, hygge og samvær.

Nyd de skønne omgivelser mellem hav og fjord på Holmsland Klit

Med et kig til engene og den smukke fjord, ligger dette dejlige og velholdte feriehus. Her kan du holde en dejlig afslappende ferie og rigtig lade batterierne op. Sommerhuset har alt, hvad der skal til for, at familien kan få en skøn ferie sammen i rolige omgivelser.

Et velholdt feriehus med hygge og charme

Feriehuset er hyggeligt indrettet med komfortable møbler og en dejlig brændeovn, der giver hygge og varme om vinteren. Her kan hele familien samles om et brætspil, en god film eller bare slappe af efter en lang tur langs stranden. Sommerhuset har plads til 6 personer og 2 hunde. Her er gratis internet, sauna, spabad og en energibesparende varmepumpe.

Skøn stor terrasse med flot udsigt

Lad batterierne op på denne skønne store træterrasse, som omkranser det meste af feriehuset. Herfra har du den flotteste udsigt udover engene og fjorden. På terrassen finder du naturligvis både havemøbler og en grill, hvor du på en varm sommeraften kan tilberede dagens fangst eller en god bøf.

Udflugter i området

Det naturskønne område indbyder naturligvis til mange gåture på de mange stier, som bl.a. fører jer til Vesterhavet og de kilometerlange sandstrande. Tager I en kort køretur mod nord havner I i den hyggelige by Hvide Sande, som byder på et udvalg af aktivteter for hele familien, hvad enten I er til restaurantbesøg, vandsportsaktiviteter, shopping eller andet.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3599

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist rustikal, gut gepkegt und gut geeignet füreinander Gruppe von 4 Erwachsenen. Für eine Familie mit Kindern wird es auch gut passen. Der grosse Wohnbereich und der schöne Kamin laden zum gemeinsamen verweilen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Wort: hyggelig. 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, gute Ausstattung, großer Terrassenbereich. Recht guter Stauraum in den Schlafzimmern. Schönes extra: kleine Hütte neben dem Haus zum Wäsche aufhängen oder Wassersportausrüstung lagern.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2004 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (25 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...