Charmerende stråtækt sommerhus i smukke omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 22, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3667
5 pers.
Antal personer
220 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kom helt tæt på naturen og det brusende Vesterhav med en ferie i dette autentiske stråtækte sommerhus i smukke omgivelser på heden i det rolige Haurvig. Feriehuset på Havbjergevej 22 danner de perfekte rammer for en skøn ferie for op til 5 personer og to hunde.

 Alle moderne bekvemmeligheder til en vellykket sommerhusferie

Det hyggelige sommerhus byder på alt hvad I kan ønske for at tilbringe en vellykket og afslappet ferie ved Vesterhavet. Efter en frisk tur ved stranden som ligger en ganske kort gåtur fra huset, kan I tænde op i brændeovnen og hygge jer med en god film på husets fladskærms-tv, med mindre I hellere streamer en film på en medbragt bærbar computer via husets 100/100 MBit bredbåndforbindelse.

Det lyse og venlige badeværelse, som er renoveret i 2020, byder både på gulvarme og vaskemaskine. -så skulle det gå så galt, at den foretrukne feriegarderobe slipper op før end ventet, står vaskemaskinen klar til at komme jer til undsætning, så hele ferien kan tilbringes så behageligt som muligt.

Stor terrasse og sandkasse til børnene

På den store velanlagte terrasse kan i tilbringe mange uforglemmelige øjeblikke med familie og venner. Fra terrassen har i den mest fantastiske udsigt over området. Her kan I slynge jer i de lækre loungemøbler eller nyde en skøn middag mens børnene leger i sandkassen eller hængekøjen.

Udsigt og optimal beliggenhed

Sommerhuset ligger i udkanten af sommerhusområdet i Haurvig og I kan derfor nyde den uspolerede udsigt over hede og klitter mod nord. Og går I i den anden retning er I på få minutter ved den nærmeste opgang til stranden og Vesterhavet. Bedre bliver det næsten ikke.

Cykelruten, der fører jer hen over heden og op langs landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er heller ikke langt fra jeres hoveddør, så en cykeludflugt til Hvide Sande vil være oplagt, hvis I vil ud og se noget i ferien uden at starte bilen op.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, redskabsrum, carport, garage.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...